Naomi WattsS’acosta Nadal i des del programa DIVENDRES ens preparem durant aquest mes de desembre perquè no falti cap detall per tenir unes festes inoblidables. Des de l’Ametlla del Vallès, parlarem de postals i felicitacions de Nadal, coincidint amb el fet que l’ajuntament de l’Ametlla i el Cercle Cartòfil de Catalunya han creat el primer museu virtual de la Targeta Postal de Catalunya. Descobrirem com eren les antigues felicitacions de Nadal a través d’un recull del Centre Cartòfil.

També us donarem idees perquè els vostres àpats familiars durant aquestes festes tinguin tot el gust sense renunciar a un menjar equilibrat. Recuperarem el que menjaven els nostres avis amb Jordi Puig, doctor en Medi Ambient que ha recuperat 110 varietats de verdures i llegums que es cultivaven al Vallès i que estaven a punt d’extingir-se. Descobrim cinc d’aquestes varietats, d’on vénen, quina història tenen i com aplicar-les a la cuina amb Pep Salsetes.

I a plató recordarem la figura de Lady Di, coincidint amb l’estrena als cinemes aquest divendres del biopic de Diana de Gales, que està interpretada per Naomi Watts. Farem una repassada dels moments més intensos de la vida de la princesa Diana amb Sílvia Soler i Carolina Ferre.

I no faltarà la tertúlia d’actualitat moderada per Xavi Coral, en aquesta ocasió, amb els col·laboradors Manel Cuyàs, Vicent Sanchis i Tian Riba.

Tot això, aquesta tarda a DIVENDRES.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre jordi puig manel cuyàs pep salsetes sílvia soler vicent sanchís xavi coral 
Miércoles, 11 de diciembre de 2013 • 09:20h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]