Presentadors de Tv3
S'apropa el gran dia. Aquest diumenge dia 15, Tv3 tornarà a fer història amb "La marató", que aquest any estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives. Aquesta és la 22a edició de "La marató" de Tv3 i serà conduïda pels periodistes Núria Solé i Roger de Gràcia, que actualment són els presentadors del "Telenotícies migdia" i de "La meva" respectivament. Aquesta tarda els tindrem al nostre plató per conèixer de primera mà els últims preparatius per a aquest gran dia en què Catalunya demostrarà, un cop més, que la solidaritat no degenera.

Com cada divendres, no hi faltarà la tertúlia interactiva de "La Riera", amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernández. La confessió d'en Nil portarà cua. L'Alba ha estat insistint fins que ho ha sabut, i ara se'n penedeix. Us esperàveu que l'Alba reaccionés així? Qui també s'ha endut una sorpresa ha estat en Claudi, que ja ha descobert quin secret amagava el Martí i no li ha agradat gaire. Prendrà represàlies? Els qui segur que no se'n salvaran seran els seus germans. En Claudi sembla disposat a collar-los fins al final. Els hauria de perdonar el deute? Ho debatrem amb els nostres tertulians, amb qui també haurem de parlar de la Mercè i de la Cristina. Sogra i nora acabaran molt malament...

Una vegada més, Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a l’Ametlla del Vallès amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Us esperem! En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: la marató núria solé roger de gràcia tv3 
Viernes, 13 de diciembre de 2013 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]