Antoni BassasAquest dijous, seguirem a través de la tertúlia d’actualitat tot el que hagi donat de si el ple extraordinari al Parlament de Catalunya, amb Xavi Coral i les opinions dels periodistes Vicent Sanchis, Leonor Mayor, Xavier Sardà i Tian Riba.

A més a més, i coincidint amb la secció d’Antoni Bassas, a "La setmana del Bassas", parlarem de la visita del president Mariano Rajoy als EUA, i la seva compareixença amb Obama al despatx Oval, un dels temes de la setmana.

També tornarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que cada setmana ens porta tres exemples de models de negocis d’èxit nascuts a Catalunya. Avui coneixerem la idea d’uns emprenedors de Sabadell que han creat l’únic cotxet del món reversible, un joc de taula sobre la consulta independentista i un gimnàs a l’aire lliure.

I amb Espartac Peran direm adéu a la localitat de Puig-reig no sense abans descobrir alguns dels seus racons més emblemàtics, posant atenció especial en les colònies industrials de gran interès històric. Amb la col·laboració de Josep Genescà, director de Ràdio Puig-reig.

Us hi esperem, com sempre, en directe. 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: josep genescà leonor mayor tian riba vicent sanchís xavi coral xavier sardà 
Jueves, 16 de enero de 2014 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]