Pere TapiasEn Pere Tàpias cuina el "Tàpias variades" des de fa dotze anys, cada dissabte i cada diumenge el podeu sentir dins del programa "El suplement" de Catalunya Ràdio. Ara, tot just publica el llibre de cuina que porta el nom del seu espai radiofònic "Tàpias variades", amb totes les receptes que han enviat els seguidors del programa, i que promet ser un referent en els llibres de cuina d'aquest any. El presentarem avui dilluns a DIVENDRES, al costat del seu autor.

Aquesta setmana ens traslladem a Riudecanyes, al costat de l’Espartac i l’escriptor Màrius Serra, analitzarem com parla la gent d’aquesta localitat. A més a més, us mostrarem aspectes essencials de la vida gastronòmica i cultural de Riudecanyes, com la tradició de posar com a noms dels carrers els dies de la setmana, la mostra "Tastaverd", la "tronada a Terra" i moltes coses més...

I a la tertúlia d’actualitat del dilluns, analitzarem les notícies més destacades que ens hagi deixat el dia i el cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la participació especial de Gerard Quintana.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran gerard quintana màrius serra pere tàpias 
Lunes, 7 de abril de 2014 • 10:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]