Vicenç PagèsAquesta setmana, us convidem a tenir el primer contacte de la temporada amb la platja, acompanyant l’Espartac i el nostre equip d’exteriors a Sant Antoni de Calonge. Aquest dimarts us hi esperem vora el mar per parlar de gambes i escamarlans, productes estrelles del litoral palamosí. Amb la nutricionista del programa, la doctora Montse Folch, i el cuiner Pep Nogué coneixerem aquest excel·lent producte de proximitat des d’un punt de vista nutricional i culinari.

A plató, parlarem de llibres i d’amor, concretament de l’amor més enllà dels 40, amb l’escriptor Vicenç Pagès Jordà, guardonat amb el premi Sant Jordi per la seva novel·la "Dies de frontera", que descriu la rutina d’una relació amorosa al llarg dels anys. Parlem d’aquest tema amb la sexòloga Arantxa Coca i amb Màbel Martí, Xavier Graset, Núria Coll i Tian Riba.

Com sempre, comentarem l’actualitat del dia a la taula rodona moderada per Xavi Coral, amb la col·laboració de Marina Llansana, Antonio Franco, Vicent Sanchis, Salvador Cardús, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: arantxa coca màbel martí vicenç pagès jordà xavier graset 
Martes, 6 de mayo de 2014 • 00:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]