Mago Pop
Senyores i senyors, nens i nenes, molta atenció al programa DIVENDRES d’aquest dimecres, perquè serem testimonis d’una de les més increïbles demostracions de màgia que s’han vist mai a la televisió. Ens visita el Mago Pop, i això és sinònim d’il.lusionisme d’alt nivell, pura màgia que de ben segur us farà aixecar del sofà amb la boca oberta. El Mago Pop ha fet els més espectaculars trucs de màgia que es recorden a la televisió dels últims anys, com ara, la teletransportació que va fer en directe en el programa d'Andreu Buenafuente, EN EL AIRE, a la ciutat de Nova York. Què ens prepararà per aquesta ocasió? La resposta, aquesta tarda a DIVENDRES.


On segur que ens teletransportarem amb l'Espartac Peran és a Calonge-Sant Antoni, per conèixer en què consisteix la "cuina lírica". Un concepte que ens explica el cuiner Enric Hercé, acompanyant diversos plats amb la música de Verdi, Puccini i Rossini, interpretada en directe per un pianista, un tenor i una soprano.

A més a més, coneixerem la Carme Fernàndez, que fa més de vint anys va engegar el pioner rober parroquial i municipal de Sant Antoni, un servei gratuït de préstec de roba, com per exemple, vestits de núvia o de comunió.

Obrirem la tarda comentant l’actualitat amb Rafel Nadal, Arturo Sanagustín, Leonor Mayor, Tian Riba i Joaquim Coll, portaveu de la plataforma Societat Civil Catalana.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio díaz carme fernàndez el mago pop enric hercé joaquim coll 
Miércoles, 7 de mayo de 2014 • 11:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]