Xavi Coral
Aquest dijous, l’actualitat torna a agafar protagonisme al nostre programa, amb dues tertúlies on repassarem el més destacat de les noticies que ens hagi deixat la jornada. En primer lloc, i sota la moderació de Xavi Coral, escoltarem els nostres tertulians en taula rodona: Rafel Nadal, Vicent Sanchis, Leonor Mayor i Tian Riba. Una mica més tard, anirem més enllà dels grans titulars dels diaris amb el periodista Antoni Bassas, que ens mostrarà el seu punt de vista al voltant de fets puntuals de l’actualitat surant la seva secció, "La setmana del Bassas".

Durant les connexions amb Espartac Peran des de la Cellera de Ter, us mostrarem què no ens podem perdre quan visitem la Cellera de Ter. Amb Dani Ramírez descobrirem l’entorn natural de la Cellera a través de propostes d’excursions pel Puigdefrou i el Ter.

I coincidirem amb la celebració del festival Canet Rock, que torna després de 36 anys en una edició amb grans noms com Manel, Gossos, Mishima, Els Pets, Els amics de les Arts o Txarango, en parlem amb Caïm Riba, que hi actua, amb Gemma Recoder, organitzadora, i amb el periodista musical Pep Blay.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: caïm riba dani ramírez espartac peran gemma recoder leonor mayor rafel nadal vicent sanchís xavi coral 
Jueves, 3 de julio de 2014 • 00:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]