Xavi Coral i Espartac Peran
Aquest dimarts parlem de ciència a DIVENDRES, concretament dels últims avanços en reproducció assistida, arran de les notícies que ens arriben des del Regne Unit. El parlament britànic acaba d’aprovar una tècnica de fecundació "in vitro" que permet eliminar dels embrions el risc de malalties genètiques. Amb el doctor Carles Gimeno sabrem quins condicionant mèdics i ètics genera aquesta nova llei i si la tindrem disponible al nostre país en el futur.

També parlarem de bricolatge creatiu i donarem moltíssimes idees als nostres espectadors per reaprofitar aquells mobles i altres objectes que tenim per casa i que no ens fan servei. Ens acompanya tot un expert en la matèria, el Rafel Vives, conductor del programa de TV3 "Ja t'ho faràs", que crea objectes i mobles únics reciclant objectes vells.

I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Porqueres, viatjarem fins a la mateixa essència de la cuina catalana, al costat de Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants del país. Presentarem els cinc productes sense els quals no s’entendria la nostra cuina. A més a més, al costat del xef Pep Nogué, recuperem un munt de plats catalans en què l’all és l’element protagonista. Porqueres era famosa pel cultiu d’alls i cada any recorden aquella època amb el concurs d’allioli. Molta atenció perquè donarem la recepta per fer l’allioli perfecte!

L’actualitat obrirà el nostre magazín dins del marc de la tertúlia, on anirem més enllà dels grans titulars del dia amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Salvador Cardús, Sílvia Soler, Marina Llansana, David Bassa i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles gimeno espartac peran jaume fàbrega pep nogué rafel vives xavi coral 
Martes, 10 de febrero de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]