Pere Mas
Aquest dimecres la tertúlia d’actualitat tindrà la participació del periodista Arturo San Agustín, que tot just ha publicat el llibre "Tras el portón de bronce", possiblement la primera publicació que descriu el Vaticà de manera real, amb les llums, les ombres, i les extraordinàries anècdotes. Com és el dia a dia del papa Francesc? La resposta, a la tertúlia, amb Rafel Nadal, Manel Cuyàs, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba.

També viatjarem un dia més fins a la localitat d’Avinyó, en aquesta ocasió per conèixer de primera mà la Fira dels Matiners, una celebració que recorda l’època de la segona guerra carlina. Al costat d’Espartac Peran convidarem els nostres espectadors a conèixer la història a través d’escenes teatralitzades: a la taverna, el safareig, la desfilada dels soldats o la dansa dels Matiners.

I tornant a plató, parlarem de l’evolució de la moda en roba interior al llarg dels últims dos-cents anys, arran d’una exposició sobre aquest tema al museu de Badalona. Per parlar del tema ens acompanya la Sílvia Ventosa, conservadora de Moda del Museu del Disseny de Barcelona i la Núria Sadurní, comissaria de l’exposició.

I acabarem el programa amb l’entrenador Jordi Pallarès, que torna amb una taula d’exercicis senzills per fer a casa i aptes per a tothom, que ens ajudaran a prevenir dolors comuns i a sentir-nos en plena forma.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: arturo san agustín jordi pallarès manel cuyàs marina llansana núria sadurní pere mas rafel nadal sílvia ventosa tian riba 
Miércoles, 11 de marzo de 2015 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]