Tots hem tingut alguna vegada aquell desig impulsiu i vehement d'alguna cosa prescindible o arbitraria de la que no ens podem resistir. Una pertorbació de la dèbil voluntat que ens porta a obrar contra la raó humana.

Joglars et conviden a deixar volar la imaginació per il·lustrar quin és el teu capritxo més pervers del que no te'n pots estar. Aquell desig ocult i irreprimible del que et sents orgullós i/o culpable a l'hora. Mostra'ns la teva cara més diabòlica i converteix-te en el nen o la nena que han esdevingut Very Important Person.

Per participar, penja una foto del teu capritxo VIP a Twitter amb el hashtag #CapritxuVIP i entraràs al sorteig de 10 entrades dobles per veure l'espectacle més transgressor i provocador del moment. Mostra'ns el teu moment VIP!

Pots participar fins el dijous 25 de juny a les 23:59h.

Més informació i bases del concurs: Concurs #CapritxuVIP de TeatreBarcelona.com.

"VIP" a: Joglars.com

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barts concursos grec joglars ramon fontseré vip de joglars 
Viernes, 19 de junio de 2015 • 11:25h.

Joglars 'VIP'
"VIP" de Joglars, de l'1 al 8 de juliol al BARTS | Entrades

Una de les companyies teatrals més àcides del país fa un cop d'ull al saló de casa i posa el dit a la nafra parlant sobre el tracte que dispensem als nens. I si en lloc de fills estem criant tirans?

Segur que, veient el nou espectacle de Joglars, més d'un espectador recordarà la progènie dels seus amics o veïns... sinó la pròpia. Perquè, encara que això sigui comèdia i passi sobre un escenari, de vegades les situacions que retraten aquests cinc actors que es desdoblen en més de trenta personatges són tan reals com la vida mateixa. Sí, a la nostra societat, el nen o la nena han esdevingut very important persons, uns VIP's als quals volem proporcionar la vida còmoda que nosaltres no vam tenir.

Joglars 'VIP'
"VIP" de Joglars, dirigit per Ramon Fontseré, està interpretat pels actors Ramon Fontserè, Pilar Sáenz, Dolors Tuneu, Xavi Sais i Xevi Vilà. De l'1 al 8 de juliol a la sala BARTS de Barcelona i dins la programació GREC 2015.

"VIP" a: Joglars.com

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barts grec joglars ramon fontseré vip de joglars 
Lunes, 20 de abril de 2015 • 13:54h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]