'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a Deltebre, municipi del Baix Ebre, un lloc ple d’històries, persones i racons absolutament fascinants que descobrirem al costat d’Espartac Peran. Dilluns ens acostarem fins a l’antic transbordador i altres indrets com el molí dels Mirons, la desembocadura de l’Ebre i el port del Goleró, i coneixerem el món del twirling (majorettes que fan tot tipus d’acrobàcies) amb dues entitats de Deltebre que s’hi dediquen. Amb l’escriptor Màrius Serra repassarem paraules vinculades al món de les festes d’aquesta regió i les peculiaritats del català que parla la gent de Deltebre.

I a plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitza la tertúlia del dilluns amb Xavi Coral i els seus tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

I també ens endinsarem en el món de la papiroflèxia, amb la participació de Ramon Thomas, vicepresident del Grup de Barcelona de l’Associació Espanyola de Papiroflèxia. Tot un art que posarem a l’abast dels nostres espectadors mostrant com es construeixen complexes figuretes de paper.

T'esperem el dilluns 4 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra ramon thomas xavi coral 
Domingo, 3 de mayo de 2015 • 19:25h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]