Santiago Niño Becerra
Arriba el dijous i toca parlar d’economia a DIVENDRES. En aquesta ocasió ens visita l’economista Santiago Niño-Becerra, farem una classe magistral d’història de l’economia coincidint amb la publicació del seu nou llibre "Una historia muy personal".

També vindrà Antoni Bassas. El periodista torna a repassar les notícies d’actualitat que li han cridat més l’atenció els últims dies. Parlarem de l’Ada Colau i de Trias i també de les detencions a la FIFA i de la decisió de la directiva del Reial Madrid de fer fora Ancelotti com a entrenador... i d’un altre cas de bullying a Madrid d’una jove adolescent que s’ha acabat suïcidant.

I seguim descobrint negocis catalans d’èxit amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió coneixerem el primer hotel càpsula que neix a Barcelona, la xarxa de telecomunicacions gratuïta més gran del món i d’altres idees innovadores que mouen el món de l’empresa a Catalunya.

I coincidit amb l’inici del festival de festivals, el Primavera Sound, parlem del llibre "Manual del perfecto festivalero" amb els seus autors, Gerardo Cartón i Jorge Obón, a més d’un autèntic especialista com és el periodista musical Pep Blay.

Abans de marxar del Port de la Selva, descobrim al costat d’Espartac Peran, què no ens podem perdre i fem un apassionant viatge pel fons marí del Cap de Creus.

T'esperem el dijous 28 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran gerardo cartón jorge obón pau garcia-milà pep blay santiago niño-becerra 
Jueves, 28 de mayo de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]