New Orleans d'Andreu BuenafuenteCementiri a New Orleans | Foto: Andreu Buenafuente
Torna l'únic festival de fotografia analògica del món a Vilassar de Dalt (Barcelona). Del 19 al 21 de juny el Revela-T convertirà Vilassar de Dalt en la localitat amb més paper fotogràfic per metre quadrat. L'edició d'enguany es desenvolupa sota el titular "Siguem positius", una trobada al voltant de la fotografia analògica que farà viatjar als assistents a través de ple d'exposicions, tallers, xerrades... per certificar que la fotografia analògica ha tornat per quedar-se. Alguns dels noms que estaran presents en aquesta edició són Joana Biarnés, Estela de Castro, Manel Esclusa, Manel Úbeda, Rafael Navarro, Manel Armengol, Julián Ochoa, Joan Porredon, José Ma. Magano, entre molts altres.

Per a aquesta edició l'organització també comptarà amb la col·laboració de l’Andreu Buenafuente a través de la cessió d’una col·lecció de fotografies seves realitzades durant un viatge a Nova Orleans disparades amb càmera analògica i positivades en un material molt especial i de format considerable. Una col·lecció que transporta al visitant a un cementiri que va esdevenir i que ha perdurat a través de la fotografia com una gran escenografia.

La fotografia és una altra de les disciplines artístiques que des de fa anys l’Andreu Buenafuente practica en el seu dia a dia i que combina amb la il·lustració. Es podria dir que és un fotògraf compulsiu a la recerca constant d'escenografies que a més de gaudir disparant la càmera també gaudeix intervenint les fotografies com si fossin llençols en blanc creant nous universos.

Revela-T
En: Andreu Buenafuente 
Tags: andreu buenafuente fotografía vilssar de dalt 
Lunes, 1 de junio de 2015 • 10:37h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]