Xavi Coral
Aquest dimecres arriba una nova tertúlia d’actualitat a DIVENDRES, amb tota la informació rellevant que ens deixa la jornada analitzada per Xavi Coral i els seus tertulians: Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Antonio Baños, Sergi Picazo, Pere Mas i Tian Riba.

A més a més, ens endinsarem en el costat fosc d’internet. El crim també existeix en l’entorn digital i, per aquest motiu, aquest dimecres hem convidat la policia d’internet a DIVENDRES. Cada cop són més habituals els fraus i delictes de tot tipus a través de la xarxa de xarxes, i per aquest motiu ens visita un especialista dels Mossos d’Esquadra per ajudar-nos a prevenir ser víctimes d’aquesta nova delinqüència.

Durant les connexions amb Espartac Peran en directe des de Peralada, coneixerem el Festival Internacional de Música del Castell de Peralada, que se celebra entre els mesos de juliol i agost des del 1987. Parlem de la importància i el significat d’aquest festival a través d’actuacions mítiques que han marcat la seva història, amb el periodista Xavier Solà i el director del Festival, Oriol Aguilar.

També ens acostarem a la Fira del Clown de Vilanova de la Muga, un nucli de població que forma part de Peralada. Aquesta fira es munta des de fa més de 4 anys, i ens permetrà conèixer com és l’ofici de pallasso. Ens acompanyaran dos pallassos professionals, Jordi Janer i Marcel Gros.

Com cada dimecres, seguirem la taula d’exercicis del nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, per posar-nos en forma de cara a l’estiu.

T'esperem dimecres 3 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi janer marcel gros oriol aguilar tian riba xavi coral xavier solà 
Miércoles, 3 de junio de 2015 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]