Xavi Coral i Rafel Vives
Amb les vacances d’estiu a la cantonada, aquest dimarts dediquem un espai del programa a parlar de viatges. Oferirem als nostres espectadors recomanacions adaptades a tots els estils i butxaques amb l’ajuda de dos experts: Alfons Lavado, director d’Orixà Viatges, i Martí Sarrate, president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades ACAVE. A més a més, descobrirem l’origen d’algunes expressions molt populars: on són les "quimbambes"? On és la "quinta forca"? I la "cotxinxina"?

També obrirem el taller d’en Rafel Vives, que cada setmana ens sorprèn amb idees per reutilitzar objectes que no fem servir. Aquesta setmana reciclarem objectes de cuina, com ara forquilles i culleres, perquè tinguin una segona vida com a objectes de disseny per donar llum a casa nostra.

La mesura del temps també tindrà un paper protagonista la tarda de dimarts. Aquest any 2015 tindrà un segon més, que s’afegirà precisament aquesta matinada. Per què? Ens ho explicarà el Pere Renom del programa "Quèquicom".

I durant les connexions amb Espartac Peran des de Monistrol de Montserrat, tastarem el seu mató, un dels productes estrella de la zona. Parlarem d’aquest formatge en particular i també del formatge fresc en general, amb una mostra dels que s’elaboren arreu de Catalunya amb el xef Pep Nogué. A més a més, coneixerem altres productes de la zona, com el tomàquet de Montserrat o el cigró de Vilamarics.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alfons lavado espartac peran martí sarrate pep nogué pere renom rafel vives 
Martes, 30 de junio de 2015 • 00:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]