Helena Garcia Melero entrevistarà el director de cinema Cesc Gay i l’actor Javier Cámara, que el cap de setmana que ve estrena la pel·lícula "Truman". La història parla de dos amics de la infància que es retroben uns quants anys després per passar uns dies inoblidables i, segurament, per no tornar a veure’s mai més. Per aquesta actuació, Ricardo Darín i el mateix Javier Cámara van ser guardonats amb la Concha de Plata del Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià.

Els dimarts són per a la Mònica Terribas, que ens analitzarà, des del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més notoris del cap de setmana. Entre d’altres qüestions, comentarem les imatges i els protagonistes de l’acte de constitució del nou Parlament de Catalunya, l’evolució de les investigacions de l'"Operació Petrum" (que investiga el finançament de CDC) i la trobada dels líders del PP europeu de la setmana passada fent costat Mariano Rajoy.

L’Organització Mundial de la Salut ha anunciat que inclourà les carns processades —com el bacó, les salsitxes, les hamburgueses o l’embotit— en el Grup 1 de substàncies cancerígenes, aquelles que es consideren perilloses per al ser humà. Analitzarem la polèmica notícia en una taula formada per professionals relacionats amb el sector.

El cap de setmana, Arbúcies celebra la trobada de flabiolaires més significativa de Catalunya i, junt amb l’Espartac, tindrem al mestre Pardo per a parlar-ne.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cesc gay espartac peran helena garcia melero javier cámara mònica terribas 
Martes, 27 de octubre de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]