Helena García Melero
Aquest dimarts ens acompanyarà Mònica Terribas amb qui farem un repàs de l'actualitat dels últims dies. Entre d'altres qüestions, analitzarem l'estat de les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP, veurem quines són les condicions imposades per l'Estat a Catalunya per poder rebre els diners del FLA i farem un repàs de l'última hora de l'amenaça terrorista a Brussel·les i Europa.

Rebrem la visita del director de teatre català Josep Maria Flotats, que torna al Teatre Lliure després de 38 anys. Ho fa amb l'obra "Ser-ho o no", una adaptació de l'obra de l'autor dramàtic Jean-Claude Grumberg que convida a la reflexió sobre la identitat jueva i la tolerància.

Pau Garcia-Milà ens presentarà tres bones idees d'emprenedors catalans: Unplis, una app que converteix qualsevol comerç físic en un e-commerce des del qual pots comprar tot el que vulguis i tenir-ho a casa en menys d'una hora; Divertium, una altra app que ofereix una àmplia oferta d'activitats, lleure i cultura en temps real i des de qualsevol punt de Catalunya i Quipu, un programa de facturació en línea desenvolupat per autònoms, empreses i startups que gestiona de forma fàcil la teva activitat econòmica diària.

Connectarem en directe amb el Camp Nou des d'on Marta Carreras ens informarà de l'última hora del partit de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i l'AS Roma.

I continuarem fent setmana des d'Alp on veurem quina informació ens donen les estacions metereològiques i els mesuradors de llamps, tenint en compte que en aquest municipi hi trobem un dels pocs que hi ha a Espanya i al món. Parlarem de l'ús de la biomassa en l'àmbit tecnològic i veurem tres instal·lacions que tenen calefacció que s'alimenta d'aquest sistema i parlarem del paté, un dels productes típics de muntanya.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria flotats marta carreras mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 24 de noviembre de 2015 • 00:01h.

'Divendres'
Aquest dijous ens acompanyarà Antoni Bassas amb qui farem un repàs de l'actualitat dels últims dies, força marcada per la política i el debat d'investidura al Parlament de Catalunya.

També ens acompanyarà el director de teatre català Josep Maria Flotats, que torna al Teatre Lliure després de 38 anys amb "Ser-ho o no", una adaptació del dramaturg Jean-Claude Grumber. L'obra, de caire polític, reflexiona sobre la identitat jueva i la tolerància i és el primer treball de l'escriptor francès representat a Espanya.

Continuarem fent setmana des de Sant Quintí de Mediona per saber tot allò que no ens podem perdre si visitem el municipi i la zona. Caminarem pel nucli antic i passejarem pel camí de Ca l'Olivé, on hi trobarem horts, recs i una colònia industrial del segle XIX.

I acabarem fent el sorteig de la "Grossa de Divendres", en què cada dia, fins al 20 de novembre, es regalaran 10 butlletes del número 18909, data d'emissió del primer DIVENDRES.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero josep maria flotats 
Jueves, 12 de noviembre de 2015 • 00:21h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]