Aquest dijous ens acompanyarà Antoni Bassas, amb qui farem un repàs de l'actualitat política i social dels últims dies. Entre altres qüestions, li preguntarem pel viatge que va fer dijous passat a París amb motiu de la cimera contra el canvi climàtic de les subnacions, que va comptar amb la presència d'Artur Mas i en la qual van participar també els caps de l'executiu de 44 regions de tot el món. També ens parlarà de la tradició pessebrística que hi ha a Catalunya quan només queden 15 dies per Nadal.

Convidarem Carme Ferrer, professora d'Higiene Alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna URL, que ja ens va acompanyar fa unes setmanes per parlar de com i on hem de col·locar els aliments a la nevera perquè es conservin millor, i ara ens resoldrà tots els dubtes sobre els congelats, tenint en compte que moltes famílies ja estan fent les compres nadalenques.

Asseurem al sofà de DIVENDRES el director de cinema Dani de la Orden, l'actor Miki Esparbé i el cantautor Joan Dausà per parlar de l'estrena de l'esperada "Barcelona, nit d'hivern", la seqüela d'una de les pel·lícules més exitoses de la temporada passada, "Barcelona, nit d'estiu". Aquesta vegada, però, la trama passa en una nit especial, la nit de Reis, amb un mapa sentimental força variat.

També ens acompanyarà el cantant Melendi, que acaba d'estrenar el seu últim àlbum recopilatori, "Directo a septiembre". Un doble CD i DVD en què inclou els seus grans èxits i alguna altra sorpresa, en més de dues hores de música.

I seguirem fent setmana des d'Agramunt, per fer un repàs de tots els indrets que no ens podem perdre si visitem aquesta població. També veurem per què aquest és un dels municipis capdavanters en la confecció de corbateria i altres complements d'home, i descobrirem el festival musical de l'Escala en Hi-fi que cada any organitza l'Associació de Dones l'Esbarjo per recaptar fons per a "La Marató".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: barcelona nit d'hivern carme ferrer dani de la orden joan dausà melendi miki esparbé 
Jueves, 10 de diciembre de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]