'Moderna de pueblo'
Els protagonistes de "Generació selfie" són joves que després d'haver gaudit d'uns quants anys de bonança i dels beneficis de l'estat del benestar, potser seran els primers a viure pitjor que els seus pares.

Tv3 estrena el 4 de maig (22:35h.) "Generació selfie", un programa on tots els protagonistes són nascuts entre 1980 i 1999. És un autoretrat directe, espontani i autèntic que permet saber qui són, com pensen i com se senten. El programa arrencarà cada setmana amb l'actuació d'un grup musical de la generació que es retrata a cada un dels capítols. "Generació selfie" també comptarà amb la mirada de joves famosos, que faran un repàs a la seva trajectòria i explicaran com veuen la seva generació.

I per tancar el programa, la coneguda Moderna de Pueblo hi fa una col.laboració especial en forma de historia animada. Moderna, icona juvenil a internet i que, per primera vegada, fa el salt "animat" a la televisió de la mà d'EL TERRAT, fa una valoració personal sobre el tema del capítol i la intenció és acabar el programa amb humor.

"Moderna de pueblo" va nèixer com a blog el 2010 de la mà de la seva autora Raquel Córcoles. Raquel, nascuda el 86 —per tant, pertany a la generació selfie— i la seva ombra, la Moderna, han col.laborat o ho estan fent en mitjans com El Jueves, Cuore, El País o GQ, ha publicat 3 llibres i ara arriben molt animades per tancar cada setmana el "Generació selfie".

La Moderna de Pueblo, per tancar "Generació selfie", cada dimecres a 22:35h. a Tv3.
En: Productora Tv3 
Tags: animación generació selfie moderna de pueblo raquel córcoles 
Miércoles, 27 de abril de 2016 • 13:46h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]