captura.org
El 10, 11 i 12 de juny se celebra l'Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografía que tindrà lloc a l'espai Utopia 126 (Poblenou) de Barcelona. Hi participaran prop de 70 fotògrafs de totes les tècniques i estils, a més d'escoles, editorials, botigues i impremtes.

A Utopia Photo Market es podrà comprar fotografía de qualitat directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D'aquesta manera, la fotografía serà més accessible al públic, que a més podrà conversar, descobrir i tafanejar. També es podran trobar fotollibres i d'altres objectes i gadgets relacionats amb el món de la fotografía.

L'Utopia Photo Market comptarà amb una completa programació d'activitats al voltant del món de la fotografía que el convertiran en una proposta única i singular a Barcelona. Entre elles, la presència d'Andreu Buenafuente (dissabte, 11 de juny a les 20:30h.).

captura.org
Andreu Buenafuente declara ser un "malalt de foto". La seva compulsivitat en crear la canalitza a través de moltes disciplines i la fotografia n'és una d'elles com també ho és la il·lustració i la pintura, entre d'altres. Aquesta creació constant el va dur a fundar el projecte de Captura.org l'any 2002. Un site que recull el que ell defineix com a "documentalisme poètic". Captura.org és un projecte de fotografia col.laboratiu que compta amb el suport de grans capturadors com Mikel Urmeneta, Jon Sistiaga, Carles Sans, Mia Font o Daniela Carvalho que comparteixen amb ell aquesta poètica de les imatges.

A "Malalt de foto" Andreu Buenafuente compartirà la seva passió per la fotografia i explicarà què el mou a fotografiar sense parar i com ordena la seva creació a través del projecte de Captura.org i d'altres.
En: Andreu Buenafuente Captura.org 
Tags: @captura andreu buenafuente barcelona fotografía utopia photo market 
Miércoles, 8 de junio de 2016 • 17:42h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]