#MALMARTINEZ
Enguany la 19a edició dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques, la producció d'EL TERRAT "Mal Martinez: Humor i hòsties" ha rebut una nominació en la categoria com a millor "espectacle per a joves". Entenem que aquest "joves" es refereix a joves-joves i a joves-un-pèl-més-grans. O fins i tot, als grans-joves. El lliurament de premis serà el dia 27 de març de 2017 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre.

"Mal Martinez: Humor i hòsties" va ser l'espectacle guanyador dins les jornades professionals del SINGLOT FESTIVAL 2016 i ja ha passat pel Teatre Eòlia, Teatre Segarra i Teatre del Raval. Actualment es troba en cartellera, tots els dijous a les 21:00h. al Teatre Regina. Felicitacions a tot l'equip que ho ha fet possible.

MAL MARTINEZ a:

En: Mal Martínez 
Tags: barcelona mal martínez marc martínez premis de la crítica teatre teatre regina 
Miércoles, 8 de marzo de 2017 • 17:26h.

#MALMARTINEZ
Aquest dijous 9 de març, a les 22:30h., després de la funció de "Mal Martinez", l'actor oferirà un debat sobre l'art com a teràpia. I no ho farà sol. Serà moderat per Xavier Antich —catedràtic de filosofía— i Montse Reus —docent al Institut Roger de Llúria de Barcelona— i Marc Martinez, a més, comptarà amb els seus pares per contrastar les anècdotes del dramaturg des d'una altra perspectiva.

"Mal Martinez: Humor i hòsties", al Teatre Regina, tots els dijous a les 21:00h. però el 9 de març, funció a les 21:00h. i debat a les 22:30h. El debat és gratuït i l'accés serà després de la funció amb l'aforament limitat al que quedi a la sala.

MAL MARTINEZ a:

En: Mal Martínez 
Tags: barcelona mal martínez marc martínez teatre teatre regina 
Martes, 7 de marzo de 2017 • 12:58h.

'Mal Martínez'
"Mal Martínez: Humor i hòsties" a:
—Barcelona: tots els dijous a partir del 19 de gener, Teatre Regina | Entrades
—Festival Còmic de Figueres: 15 d'abril (21h.) | Entrades
—L'Hospitalet de Llobregat: 28 d'abril (20:30h.), Teatre Joventut | Entrades

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assajos, prèvies, estrenes, càstings, platós, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències... el polipatètic actor del Raval, Marc Martínez, torna als escenaris. Sol davant el perill, sense quarta paret ni mètodes, ni maquillatge, ni ximpleries.

¿Quién silba? ¿Quién habla? És Marc Martinez amb "Mal Martinez: Humor i Hòsties".


La proposta, que ja ha passat pel Teatre Eòlia, el Teatre Sagarra, Teatre del Raval i el SINGLOT FESTIVAL es presenta davant el públic acompanyat de la seva inseparable guitarra cadete Roca de 95 cm. Amb ella farà sorgir les seves cançons i les seves històries d'infantesa.


MAL MARTINEZ
En: Mal Martínez 
Tags: barcelona festival còmic de figueres mal martínez marc martínez teatre teatre regina 
Jueves, 12 de enero de 2017 • 16:12h.

'Mal Martínez'
Marc Martinez torna al barri que l'ha vist créixer per pujar a l'escenari de la seva vida, amb les seves històries i cançons, sense quarta paret ni tonteries, a hòsties i humor bèstia. La proposta, que ja ha passat pel Teatre Eòlia, el Teatre Sagarra i el SINGLOT FESTIVAL, estarà en cartellera tots els dimarts a les 21:00h. des del 7 de novembre al Teatre del Raval.


"Mal Martinez: Humor i hòsties" es va estrenar en la darrera edició de 2016 com la primera producció del SINGLOT FESTIVAL, després que l'espectacle fos seleccionat en les jornades professionals en l'edició 2015. SINGLOT és un festival honest en el que es vol donar visibilitat a les diferents expressions de la comèdia i que alhora aposta pels nous talents.
En: Mal Martínez 
Tags: barcelona mal martínez marc martínez teatre 
Jueves, 3 de noviembre de 2016 • 17:44h.

Marc Martínez
Mal Martínez presenta el seu nou treball discogràfic, "Humor i hòsties", en un desconcert absolut. Un one-man show en el que presumiblement tocarà les seves noves cançons amb l'ajuda de la seva guitarra cadete del '78. Música i teatre a pèl en una experiència inèdita que té més de paramount tragedy que de comèdia. Salut, rumba i 6a hora!

El cantactor protesta presenta el seu nou treball, "Humor i hòsties", en un desconcert absolut. Un espectacle en el que presumiblement tocarà les seves cançons de sempre amb l'ajuda de la seva guitarra cadete. Mal Martinez és un cantactor totalment desactualitzat que uneix música i teatre a pèl en una experiència que té més de paramount tragicomedy.

Fa quinze anys publicava el seu primer disc "El bolero del Raval". Ara, el Marc, torna amb "Mal Martínez - Humor i hòsties" i un desconcert que ell mateix qualifica de més eclèctic i mestís, amb traços que abracen tant el punk com la rumba.

'Mal Martínez'
En: Singlot Festival Mal Martínez 
Tags: barcelona mal martínez teatre 
Jueves, 22 de septiembre de 2016 • 15:55h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]