Que de repente, mientras estás tomando el sol tranquilamente, se levante un montón de gente y se ponga a bailar en perfecta sincronía es bastante más agradable que soportar una familia numerosa con el comedor de su casa trasladado a escasos dos metros de tu toalla.

Y eso es lo que pasó el pasado sábado 31 de julio en la playa del Postiguet en Alicante. Con la música de El Pacto, se realizó en la arena una flashmob para sorpresa de los bañistas. Sí, la coreografía de Ana Noelia estaba ensayada, pero no deja de parecernos sorprendente como hay gente capaz de memorizar unos pasos de baile.

En: El Pacto 
Tags: el pacto flashmob vacaciones verano 
Martes, 3 de agosto de 2010 • 09:49h.

Aquesta nit se celebra el concert del CASAL ROCK a la sala Razzmatazz de Barcelona. Acompanyats pel Marc i la Reichel, els 20 avis de la nova edició del programa prometen donar-ho tot i sobre l'escenari i davant d'un públic entre els que hi haurà els 100 internautes que han guanyat les entrades dobles sortejades al Casal Blog.

Casal Rock-Razzmatazz
I tot això després de l'èxit del FlashMob que es va celebrar el passat diumenge a Barcelona. Moltes gràcies a tots els que veu participar-hi.Ah! I atents al dia 27 d’abril, que això ja comença!

En: Casal Rock 
Tags: concierto estrenos flashmob razzmatazz tv3 
Jueves, 15 de abril de 2010 • 13:19h.

Vine al flashmob de Casal RockUs convidem a participar al flashmob que hem organitzat per aquest diumenge 11 d'abril, conjuntament amb el programa "El suplement" de la Núria Ferré a Catalunya Ràdio. Volem ser molta gent per fer una acció de carrer realment espectacular i divertida de cara a la segona edició del CASAL ROCK que estrenarem en breu.

La cita és a les 12h. al Portal de l'Àngel de Barcelona, allà on es creuen els carrers Cucurulla i dels Arcs (just a sota la terrassa del Cercle Artístic). Veieu mapa.
Només cal portar una ràdio i sintonitzar el programa de Catalunya Ràdio, on us donaran les instruccions en directe del que s'ha de fer (no patiu que serà molt senzill i divertit).

Teniu tota la informació al nostre facebook!

En: Casal Rock 
Tags: catalunya ràdio convocatorias flashmob tv3 
Miércoles, 7 de abril de 2010 • 14:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]