Fernando León de AranoaHoy nos visita el invitado con el nombre más largo de lo que llevamos de temporada. Es el director de cine Fernando León de Aranoa que, abrumado por su largo nombre, titula la mayoría de sus películas con una sola palabra. La que nos presenta esta noche en BFN es: "Amador". Fernando vendrá con Magaly Solier, la actriz peruana que protagonista de la peli.

Y además habrá sorpresas musicales. Al final del programa "Los Sabinas" vuelven para improvisar versos con los temas que propone el público de BFN.

Y mañana: Belén Rueda.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: fernando león de aranoa los sabinas 
Martes, 5 de octubre de 2010 • 13:21h.

Fernando León de Aranoa és un cineasta que sempre ha apostat fort pel drama social i per les històries que tenen lloc dins del marc de l'Espanya més marginal -prostitutes, delinqüents, aturats...- Han passat cinc anys des de la seva darrera pel.lícula i Aranoa torna, en aquesta ocasió amb un relat protagonitzat per una noia immigrant, que interpreta l'actriu peruana Magaly Solier. La peli es titula "Amador", i la podrem veure molt aviat en tots els cinemes, però abans de l'estrena, director i actriu visitaran el plató de DIVENDRES per parlar-nos d'aquesta nova aventura cinematogràfica:I com cada dimarts, torna el cara a cara entre Xavier Sardà i Ernest Folch. També estarem molt atents al nostre reporter Miki Esparbé, que ha anat a la recerca de Miguel Bosé per conèixer més de prop una nova iniciativa solidaria en la lluita contra la Sida. Des de Masnou entrevistarem a Pep Parés, president d'Amnistia Internacional, i coneixerem a dos cracks del Beatboxing.

DIVENDRES, el magazín cultural de les tardes de Tv3. Us hi esperem.

[ Amador ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch fernando león de aranoa miki esparbé pep parés xavier sardà 
Martes, 5 de octubre de 2010 • 01:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]