Els PastoretsEl Nadal ja és aquí, i amb ell els regals, els menjars familiars, la missa del gall, Els Pastorets... i, és clar, el Dimoni. Efectivament, no pot haver-hi una bona representació de la mítica obra nadalenca d'"Els Pastorets" sense la presència d'un autèntic Satanàs, així que al programa d'avui hem decidit convocar una trobada endiablada amb alguns dels dimonis catalans més famosos de la clàssica obra de Nadal.
A part dels diables, ens acompanyarà per parlar del tema l'actor Toni Albà, al costat d'un dels responsables de la coordinadora dels Pastorets de Catalunya, en Josep Maria Ramon.

Des d'Andorra la Vella farem un cop d'ull a alguns dels plats nadalencs típics en aquest costat dels Pirineus, i amb la Dra. Folch us donarem bons consells per evitar els menjars copiosos durant les festes i digerir el Nadal de manera molt més saludable.

DIVENDRES, el magazín nadalenc amb esperit de cap de setmana. 16:40h. Tv3.

[ Los demonios de la Navidad ]

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch josep maria ramon toni albà 
Martes, 21 de diciembre de 2010 • 00:06h.

Toni Albà i Fermí Fernandes

Comencem la setmana amb un rotllo bastant mesiànic, el que ens portarà a plató en Toni Albà i el Fermí Fernandes, que es passen pel DIVENDRES d'aquest dilluns per parlar-nos de la seva nova obra "El Messies", una versió personal del naixement de Jesús... Jesús el de la Bíblia, s'entén. Que ningú es pensi que és Jesús Vázquez o Jesús Mariñas... encara que una visió personal del naixement de Jesús Mariñas també tindria el seu punt. En fi, déus a part, també ens acompanya la periodista Teresa Viejo, que acaba de publicar la seva darrera novel.la "La memoria del agua".

I l'Espartac amb el nostre equip d'exteriors salten del mar a la muntanya, i de Sant Feliu de Guixols es mouen cap a Cervera, on coneixerem la flor i nata d'aquesta preciosa localitat lleidatana.

El millor del divendres però en dilluns, qui et dóna més? A les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernandes teresa viejo toni albà 
Lunes, 19 de octubre de 2009 • 00:09h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]