La conspiración OctopusAmb l'economia mundial a la vora del col.lapse, només una persona pot evitar la destrucció dels estats i la creació d'un govern únic... però aquesta persona acaba de ser assassinada. Però tranquils, que no passa res! Podeu estar tranquils -de moment-, ja que això no es tracta d'una notícia real, sinó de l'argument de l'última novel.la de l'escriptor Daniel Estulin, autor de "La verdadera historia del Club Bilderberg", tot un best-seller internacional que ja té projecte de versió cinematogràfica per al 2011. Avui ens acompanya en el programa el propi Daniel Estulin para parlar de "La conspiración octopus", i d'altres temes que afecten en major o menor mesura a la fi del món.

I avui també assistirem a una concentració de Vespas a Lleida, us ensenyarem a ballar hip-hop, i tindrem una nova edició de "Paraules en ruta". I si voleu estar a la moda, no us podeu perdre l'especial tendències-home d'en Marc Giró. I Fermí Fernandes ens parlarà de "Sota Terra", el seu nou projecte televisiu.

DIVENDRES, el programa que conspira al teu favor per què cada dia comenci el cap de setmana. A les 16:30h. a Tv3, o a la web.

[ "La conspiración Octopus", en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: daniel estulin fermí fernandes marc giró 
Lunes, 7 de junio de 2010 • 00:10h.