Helena García Melero
A DIVENDRES farem una taula d’actualitat presentada i conduïda per Helena Garcia Melero i que tindrà la presència de Vicent Sanchis, Montserrat Nebreda, Salvador Cardús, Xavier Torrens, Carles Capdevila i Tian Riba com a tertulians.

Entrevistarem l’escriptor, conferenciant i periodista d’investigació Daniel Estulin. Analitzarem el seu nou llibre, "Fuera de control", en el qual descobreix com, segons ell, Occident va crear, finançar i ajudar a desenvolupar el terror d’Estat Islàmic sobre el món. Una investigació sobre els autèntics protagonistes d’una estratègia geopolítica que està canviant el món.

Com cada dimecres, Empar Moliner ens farà la seva secció, "Fent parlar", en la qual analitzarà les frases i les paraules –en definitiva, la llengua– que més li han cridat l’atenció durant l’última setmana.

El proper cap de setmana, la Seu d’Urgell celebra la fira mil·lenària de Sant Ermengol, que inclou la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, prestigiós certamen que tria els millors formatges de l’any del nord de Catalunya. Aquest dimecres aquest serà el nostre tema principal: farem un tast amb tres convidats molt "formatgers" (David Bagès, Mone i Pere Mas) i presentarem els principals formatges que participen en el concurs, entre més d’un centenar.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila daniel estulin empar moliner montserrat nebreda salvador cardús tian riba vicent sanchís xavier torrens 
Miércoles, 14 de octubre de 2015 • 00:32h.

La conspiración OctopusAmb l'economia mundial a la vora del col.lapse, només una persona pot evitar la destrucció dels estats i la creació d'un govern únic... però aquesta persona acaba de ser assassinada. Però tranquils, que no passa res! Podeu estar tranquils -de moment-, ja que això no es tracta d'una notícia real, sinó de l'argument de l'última novel.la de l'escriptor Daniel Estulin, autor de "La verdadera historia del Club Bilderberg", tot un best-seller internacional que ja té projecte de versió cinematogràfica per al 2011. Avui ens acompanya en el programa el propi Daniel Estulin para parlar de "La conspiración octopus", i d'altres temes que afecten en major o menor mesura a la fi del món.

I avui també assistirem a una concentració de Vespas a Lleida, us ensenyarem a ballar hip-hop, i tindrem una nova edició de "Paraules en ruta". I si voleu estar a la moda, no us podeu perdre l'especial tendències-home d'en Marc Giró. I Fermí Fernandes ens parlarà de "Sota Terra", el seu nou projecte televisiu.

DIVENDRES, el programa que conspira al teu favor per què cada dia comenci el cap de setmana. A les 16:30h. a Tv3, o a la web.

[ "La conspiración Octopus", en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: daniel estulin fermí fernandes marc giró 
Lunes, 7 de junio de 2010 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]