Sitges 2010DIVENDRES et convida a la 43a. edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges! El programa DIVENDRES regalarà entre els seus espectadors 4 abonaments matineé.

Per aconseguir un d'aquests abonaments, caldrà estar atent al Facebook del programa. Durant aquesta setmana, els nostres col.laboradors publicaran un vídeo parlant d'una pel.lícula de gènere fantàstic. Els espectadors que encertin el nom de la pel.lícula entraran en el sorteig d'un dels abonaments.

Cada abonament matinée és vàlid per a una persona, i dóna accés a les sessions per a públic a l'auditori, durant tot el festival, en la franja de les 10-12-15 del matí (cap de setmana inclòs). Excepcions: l'abonament no dóna accés a les sessions 3D ni a les maratons del 17 d'octubre.

Els guanyadors podran recollir el seu abonament matinée a les taquilles de l'Auditori, a partir del 7 d'octubre (dia inaugural), mostrant el DNI. Tots els guanyadors del sorteig han de ser majors de 18 anys. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 1 d'octubre al Facebook del programa.

[ Consigue 4 abonos para el Festival Internacional de Cinema de Catalunya ]

En: Divendres Tv3 
Tags: cine concursos facebook sitges 
Lunes, 27 de septiembre de 2010 • 14:15h.