Los ojos de JúliaLa nostra col.laboradora Ana Boadas sempre ha tingut dificultats per aguantar fins al final les pelis de por, per això avui l'hem enviat a superar els seus traumes a la 43 edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Sitges, que comença aquesta tarda. Aprofitant el seu pas per la blanca subur, Ana ha pogut fer-li una entrevista a Belén Rueda, la protagonista de "Los ojos de Júlia", peli que inaugura el certamen. Amb Belén, amb Ana i amb els ulls de Júlia, passarem una estona d'allò més terrorífica avui al plató de DIVENDRES. Aquí, el tràiler de la peli:Avui també ens visitarà Josep Maria Mena, exfiscal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ve a presentar-nos el seu llibre "D'ofici, fiscal". I des del Masnou, us mostrarem les carns més exòtiques que es consumeixen al món.

DIVENDRES, cada tarda a les 16:35h. a Tv3.

[ Sin miedo ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas belén rueda cine josep maria mena sitges 
Jueves, 7 de octubre de 2010 • 01:11h.

Los ojos de JuliaAunque se esconda tras la venda del cartel de su nueva película hoy vendrá al plató de BFN Belén Rueda, una de nuestras mejores actrices. Viene a presentarnos la película "Los ojos de Julia" que inaugurará este viernes en el Festival Internacional de Cine Fantástico de Sitges. Por tanto estamos ante un thriller dónde Belén Rueda interpreta a una mujer que pierde la vista. Hoy le pediremos que tenga los ojos bien abiertos para no perderse detalle del programa y de lo guapos que nos ponen gente como Catou, responsable del departamento de vestuario del programa.

También tendremos la música en directo de El Bicho que se despide con su gira de fin de fiesta y jugaremos a "Llamar por llamar" así que si suena el teléfono a medianoche descolgad, somos nosotros.

Y mañana: El Pescao.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: belén rueda cine el bicho sitges 
Miércoles, 6 de octubre de 2010 • 11:45h.

Sitges 2010DIVENDRES et convida a la 43a. edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges! El programa DIVENDRES regalarà entre els seus espectadors 4 abonaments matineé.

Per aconseguir un d'aquests abonaments, caldrà estar atent al Facebook del programa. Durant aquesta setmana, els nostres col.laboradors publicaran un vídeo parlant d'una pel.lícula de gènere fantàstic. Els espectadors que encertin el nom de la pel.lícula entraran en el sorteig d'un dels abonaments.

Cada abonament matinée és vàlid per a una persona, i dóna accés a les sessions per a públic a l'auditori, durant tot el festival, en la franja de les 10-12-15 del matí (cap de setmana inclòs). Excepcions: l'abonament no dóna accés a les sessions 3D ni a les maratons del 17 d'octubre.

Els guanyadors podran recollir el seu abonament matinée a les taquilles de l'Auditori, a partir del 7 d'octubre (dia inaugural), mostrant el DNI. Tots els guanyadors del sorteig han de ser majors de 18 anys. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 1 d'octubre al Facebook del programa.

[ Consigue 4 abonos para el Festival Internacional de Cinema de Catalunya ]

En: Divendres Tv3 
Tags: cine concursos facebook sitges 
Lunes, 27 de septiembre de 2010 • 14:15h.

En Jaume Balagueró visita avui el DIVENDRES per parlar-nos de "Rec 2", després del seu pas pel Festival de Venècia, i una mica abans de la pre-estrena al nostre país durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya.Com sempre, tindrem les nostres seccions habituals d'actualitat i televisió, avui amb la presència d'en Berto Romero i la seva "crítica de la crítica", que por el que es diu por no dóna, però si que pot arribar a esglaiar la sang als qui practiquen aquest noble ofici anomenat crítica televisiva.

I també ens visitarà un expert en bones olors, el perfumista Agustí Vidal (ens podrà dir a què fan olor els "divendres"?), i tindrem un nou reportatge del Miki Esparbé, el nostre reporter del carrer. Tot això i molt més al voltant de les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí vidal berto romero jaume balagueró miki esparbé rec sitges 
Miércoles, 30 de septiembre de 2009 • 00:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]