BarçaEl Barça torna a ser un dels protagonistes al programa d'avui. Al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz, analitzarem el perfil dels tres candidats finalistes al premi Pilota d'Or 2010. Parlarem de les qualitats futbolístiques d'Iniesta, de Messi i de Xavi, tres jugadors essencials a la rúbrica del FCB i que opten a aquest prestigiós premi.

La polèmica tornarà a estar servida amb el cara a cara entre Ernest Folch i Xavier Sardà (que avancen un dia la seva secció a causa del pont). Els seguirà una de les tertúlies de la temporada, l'emocionant "guerra de sexes" que avui girarà entorn del tema de les ex-parelles, i que protagonitzaran uns autèntics trencacors com Sílvia Soler, Imma Sust, Tian Riba o Núria Coll, al costat d'uns convidats especials, Àngel Llàcer i Manu Guix.

Aquesta setmana el nostre plató mòbil està situat al barri de Sants. Avui coneixem a alguns dels personatges que poblen el districte, com el científic Dani Jiménez (realitzarà en directe diversos experiments), les àvies de la brigada de la xocolata, i el Sr. Luís, introductor del swing a la ciutat de Barcelona.

A Tv3, les tardes són de DIVENDRES. 16:35h.

[ El premio Pelota de Oro 2010 en DV ]