BarçaEl Barça torna a ser un dels protagonistes al programa d'avui. Al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz, analitzarem el perfil dels tres candidats finalistes al premi Pilota d'Or 2010. Parlarem de les qualitats futbolístiques d'Iniesta, de Messi i de Xavi, tres jugadors essencials a la rúbrica del FCB i que opten a aquest prestigiós premi.

La polèmica tornarà a estar servida amb el cara a cara entre Ernest Folch i Xavier Sardà (que avancen un dia la seva secció a causa del pont). Els seguirà una de les tertúlies de la temporada, l'emocionant "guerra de sexes" que avui girarà entorn del tema de les ex-parelles, i que protagonitzaran uns autèntics trencacors com Sílvia Soler, Imma Sust, Tian Riba o Núria Coll, al costat d'uns convidats especials, Àngel Llàcer i Manu Guix.

Aquesta setmana el nostre plató mòbil està situat al barri de Sants. Avui coneixem a alguns dels personatges que poblen el districte, com el científic Dani Jiménez (realitzarà en directe diversos experiments), les àvies de la brigada de la xocolata, i el Sr. Luís, introductor del swing a la ciutat de Barcelona.

A Tv3, les tardes són de DIVENDRES. 16:35h.

[ El premio Pelota de Oro 2010 en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer dani jiménez ernest folch imma sust lluís canut manu guix núria coll sílvia soler tian riba verónica sanz xavier sardà 
Martes, 7 de diciembre de 2010 • 00:02h.

Margalida GrimaltUs presentem un dels motius pels quals hauríeu de seguir la tertúlia de la sèrie "La Riera" a DV. Aquí teniu a la Mireia, la filla del matrimoni Flaquer -paper que interpreta l'actriu Margalida Grimalt-. Avui repassarem els seus moments pujats de to a la sèrie, i aprofundirem en la personalitat d'un dels personatges que més han sacsat els sentiments dels espectadors. Serà un viatge d'anada i tornada al costat de David Balaguer, l'Àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, en el qual descobrirem les obsessions i les baixes passions que enfosqueixen el perfil psicològic d'aquesta noia angelical.

Aquesta tarda també organitzem una altra tertúlia, però en aquesta ocasió allunyada del món de la ficció. Parlarem del final de la campanya electoral catalana amb periodistes de diferents mitjans, que aportaran el seu punt de vista respecte al festival polític-mediàtic que vivim aquests dies.

I seguirem pujant la temperatura en el plató, escalfant motors de cara al clàssic Barça – Madrid d'aquest dilluns. Ho farem al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz.

Feliç DIVENDRES a tothom. 16:35h. Tv3.

[ La obsesión de Mireia ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera lluís canut margalida grimalt pep a. muñoz pere mas verónica sanz 
Viernes, 26 de noviembre de 2010 • 00:01h.

La RieraHeu vist què fort ha començat la nova temporada de "La Riera"? Tots els ets i uts de la sèrie es viuen a la tertúlia que té a mitja Catalunya amb l'ai al cor. Avui, el debat més apassionant de la tele torna a DIVENDRES. Analitzarem l'arrencada de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: en Pep Antón Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas.

També ens plantejarem com està canviant el barcelonisme i de fins a quin punt és veritat allò de que "s'ha acabat l'època del culer patidor".Davant la represa de la lliga, parlarem d'aquest Barça amb Joaquim Hernández (pare del futbolista Xavi) i amb els periodistes Quique Guasch i Verònica Sanz. També comentarem les vostres opinions sobre aquest tema que ens arriben cada día a la redacció, a través del Facebook del programa.

Avui rebrem a l'astròloga Helena Teixidor que ens farà el seu pronòstic sobre els principals esdeveniments previstos per aquesta temporada. Respondrem les vostres preguntes sobre el futur en temes d'interès general. No podem dir si encertarà al 100%, de moment només i ha un pronòstic segur: avui durant tot el dia serà DIVENDRES.

[ La tertúlia de "La Riera" vuelve a "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer helena teixidor joaquim hernández pep a. muñoz pere mas quique guasch verónica sanz 
Viernes, 10 de septiembre de 2010 • 01:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]