Antoni BassasAixò s'acaba, i com cada any comencen les llistes recopilatòries que recullen el millor en camps tan apassionants com la zoologia, la política, els destins paradisíacs o les pel.lis de kung-fú. Nosaltres hem intentat fer la nostra llista personal dels moments més memorables, no només d'aquest any 2010 que ja acaba..., sinó de la dècada sencera! Per això ens acompanya el periodista Antoni Bassas, amb el qual recorrerem els deu esdeveniments que, segons ell, han definit un abans un després en els últims deu anys.

També recordarem les joguines amb les quals somiàvem quan érem petits: la Nancy Selene, el Super Cine Exin i tants d'altres..., de la mà de Ròmul Brotons, autor del llibre "Benvolguts Reis Mags", una antologia sentimental plagada de jocs que van viure en l'època que no existien els videojocs, i que resumeixen perfectament la infància de molts de nosaltres.

I tindrem temps per tornar a Andorra, i per parlar d'economia amb el catedràtic Xavier Sala i Martín, no volem que la pujada de gener us enxampi per sorpresa.

[ Lo mejor de la década según Antoni Bassas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas ròmul brotons xavier sala martín 
Jueves, 23 de diciembre de 2010 • 00:08h.