Antoni BassasAixò s'acaba, i com cada any comencen les llistes recopilatòries que recullen el millor en camps tan apassionants com la zoologia, la política, els destins paradisíacs o les pel.lis de kung-fú. Nosaltres hem intentat fer la nostra llista personal dels moments més memorables, no només d'aquest any 2010 que ja acaba..., sinó de la dècada sencera! Per això ens acompanya el periodista Antoni Bassas, amb el qual recorrerem els deu esdeveniments que, segons ell, han definit un abans un després en els últims deu anys.

També recordarem les joguines amb les quals somiàvem quan érem petits: la Nancy Selene, el Super Cine Exin i tants d'altres..., de la mà de Ròmul Brotons, autor del llibre "Benvolguts Reis Mags", una antologia sentimental plagada de jocs que van viure en l'època que no existien els videojocs, i que resumeixen perfectament la infància de molts de nosaltres.

I tindrem temps per tornar a Andorra, i per parlar d'economia amb el catedràtic Xavier Sala i Martín, no volem que la pujada de gener us enxampi per sorpresa.

[ Lo mejor de la década según Antoni Bassas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas ròmul brotons xavier sala martín 
Jueves, 23 de diciembre de 2010 • 00:08h.

Divendres
Avui fem un repàs als 60 invents que més han revolucionat la nostra vida quotidiana al costat d'en Ròmul Brotons, autor del llibre "El triomf de la imaginació", perquè, encara que us sembli el més normal del món una llauna de conserves, o l'agulla d'estendre la roba, en realitat es tracten d'extraordinaris triomfs de la ment humana. Si no, com us podríeu menjar les escopinyes amb la vostra cervesseta els diumenges, o com penjaríeu els gallumbos a l'estenedor de la roba...

A més, el nostre reporter Miki Esparbé ens presenta el que sens dubte passarà a la història del programa com un dels seus millors reportatges mai gravats fins a la data, en el qual entrevista als actors Eduardo Noriega i Belén Rueda, que es troben aquests dies a Barcelona per a presentar la seva última peli, "El mal ajeno".

I des de Lloret de Mar veurem com l'Espartac fa la "tirada de l'art", un tipus de pesca tradicional que només perviu en aquesta localitat del sud de la Costa Brava.

Avui és un gran dia per a inventar-nos un nou DIVENDRES. A les 16:30h., a Tv3.

[ Triunfos de la imaginación en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: belén rueda eduardo noriega miki esparbé ròmul brotons 
Martes, 16 de marzo de 2010 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]