Torna a DV el catedràtic en Economia Xavier Sala Martín, amb qui comprovarem el nivell de ressentiment de l'economia mundial i us donarem alguns consells per que no se n'acabin ressentint també les vostres butxaques.

De la precarietat econòmica global farem un fos a negre i passarem per tall al glamur cinematogràfic dels Premis Gaudí. Avui tenim amb nosaltres alguns dels principals actors protagonistes nominats: Francesc Colomer, Aina Clotet, Nora Navas i Clara Galí, protagonista de la darrera peli de Salomón Shang, "La llegenda de l'innombrable".I avui és l'últim dia a Sant Boi de Llobregat. Tindrem la col.laboració de Sílvia Burés, enginyera agrònoma que col.labora a La Vanguardia amb un consultori de plantes. Ens donarà consells bàsics perquè les nostres plantes tinguin una vida més llarga i contestarà tots els dubtes sobre herbes que ens plantegin els nostres espectadors a través de Facebook.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Segueix-nos cada dia en directe a les 16:35h. i a l'hora que tu vulguis a través de la nostra web.

[ Economía mundial, alfombras rojas y otras hierbas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: aina clotet clara galí francesc colomer nora navas sílvia burés xavier sala martín 
Jueves, 13 de enero de 2011 • 00:04h.