Aina Clotet
Este lunes EN EL AIRE resplandecerá con la visita de la talentosa y estupenda Aina Clotet, que viene a presentarnos su última película "Rastros de sándalo".

José Corbacho acudirá raudo y veloz a hacer compañía a nuestros chicos porque le echamos de menos y ¡qué carajo! porque está en su casa y puede venir cuándo quiera.

Luis Álvaro, nuestro guionista/colaborador vuelve, como "Terminator", para proponernos secciones locas, envueltas en su loca verborrea chispeante.

¿Encontrará Aina Clotet rastros de sándalo en el polígono? ¿Secuestraremos a José Corbacho para que no se marche nunca más? ¿Si le borramos los apuntes de la mano a Luis Álvaro, será capaz de hablar tan rápidamente?

Todas las respuestas el lunes 1 de diciembre en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: Jose Corbacho En El Aire laSexta 
Tags: aina clotet andreu buenafuente berto romero jose corbacho luis álvaro 
Viernes, 28 de noviembre de 2014 • 18:01h.

Aina ClotetAl magazín DIVENDRES comencem la setmana a Castelldefels, lloc on s'ha encunyat l'expressió "Què passa, neeeeng!". Al costat de l'escriptor Màrius Serra analitzarem algunes de les expressions que giren al voltant d'aquest particular univers de la costa del Garraf, del qual sorgeixen una gran quantitat de paraules curioses que hem incorporat a la nostra manera habitual de parlar.

Avui també rebrem al plató els joves actors protagonistes de la nova sèrie de Tv3, "Gran Nord": Aina Clotet i Roger Coma. Tots dos interpreten  una parella de mossos d'esquadra que col.laboren mútuament per resoldre els casos que es plantegen en una petita comunitat, que viuen en un poblet fictici perdut entre les muntanyes del Pallars anomenat Gran Nord.

I aprofitant el nostre pas per Castelldefels, ens aproparem al Sakya Tashi Ling, el primer monestir budista situat a Catalunya. Al costat d'Espartac Peran en coneixerem el funcionament, a més de viure en primera persona l'estil de vida "budista".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve son els col.laboradors que participen a la tertúlia d'actualitat, on repassarem les notícies més destacades que ens ha deixat el cap de setmana.

16:40h. Tv3. Us hi esperem!

[ Aina Clotet y Roger Coma presentan "Gran Nord" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve aina clotet gran nord màrius serra núria farré pere escobar roger coma sebastià serrano 
Lunes, 7 de mayo de 2012 • 00:00h.

Torna a DV el catedràtic en Economia Xavier Sala Martín, amb qui comprovarem el nivell de ressentiment de l'economia mundial i us donarem alguns consells per que no se n'acabin ressentint també les vostres butxaques.

De la precarietat econòmica global farem un fos a negre i passarem per tall al glamur cinematogràfic dels Premis Gaudí. Avui tenim amb nosaltres alguns dels principals actors protagonistes nominats: Francesc Colomer, Aina Clotet, Nora Navas i Clara Galí, protagonista de la darrera peli de Salomón Shang, "La llegenda de l'innombrable".I avui és l'últim dia a Sant Boi de Llobregat. Tindrem la col.laboració de Sílvia Burés, enginyera agrònoma que col.labora a La Vanguardia amb un consultori de plantes. Ens donarà consells bàsics perquè les nostres plantes tinguin una vida més llarga i contestarà tots els dubtes sobre herbes que ens plantegin els nostres espectadors a través de Facebook.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Segueix-nos cada dia en directe a les 16:35h. i a l'hora que tu vulguis a través de la nostra web.

[ Economía mundial, alfombras rojas y otras hierbas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: aina clotet clara galí francesc colomer nora navas sílvia burés xavier sala martín 
Jueves, 13 de enero de 2011 • 00:04h.

Infidels... són els temes que ens ocupen al programa d'avui. Com per exemple els divorcis, que segons un estudi, han descendit durant els últims mesos. És que la crisi fa que l'amor duri més? O per contra, es pot saber amb certesa si l'amor té data de caducitat? Amb Màrius Carol i Tatiana Sisquella, acompanyats de les actrius de la sèrie de Tv3 "Infidels", -Aina Clotet, Montse Germa, Sílvia Bel i Íngrid Rubio-, parlarem d'aquests i altres temes que concerneixen a les relacions de parella, com per exemple de com es guarden els diners avui dia: en comptes junts o millor separats?

I atenció si esteu pensant en comprar-vos una mascota. Avui des de Vilanova i la Geltrú ens apropem amb Espartac Peran fins la Fundació Altarriba d'amics dels animals, per oferir als nostres espectadors una mascota en adopció, un gos entranyable que respon al nom d' "Endo". Podeu veure una foto seva al Facebook del programa. Ja som més de 15.000 amics!

El magacín de les tardes es diu DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Infidelidades y otras animaladas... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: aina clotet íngrid rubio màrius carol montse germa sílvia bel tatiana sisquella 
Martes, 14 de septiembre de 2010 • 01:07h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]