Gemma CernudaAl programa d'aquesta tarda, les dames tindran un paper especialment protagonista, a través del llibre "366 frases que tota dona ha de saber", de Gemma Cernuda. El treball resulta ser un compendi que ofereix just el que promet: 366 perles que han deixat anar en clau afirmativa diverses fèmines il.lustres de l'altura de Zsa Zsa Gabor o Simone de Beauvoir, perfectament aplicables als temps actuals, i a la dona real d'avui. D'aquestes frases amb trompa de falopi parlarem al costat de les nostres maquíssimes col·laboradores: Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Isabel Clara-Simó i Ana Boadas.

I només portem dos dies a Gavà, però ja ens hem fet amics dels Rolling Stones, dels U2 i dels Red Hot Chilli Peppers locals. Ells són grups tribut d'aquestes grans bandes i, en una demostració en directe de les seves habilitats, portaran l'esperit del rock al seu terreny, el Baix Llobregat.

"DIVENDRES", aquesta tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, i si vius a València, a la mateixa hora a través de la nostra web.

[ Un DV "palabra de mujer" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carolina ferre imma sust isabel-clara simó sílvia soler 
Martes, 1 de marzo de 2011 • 00:08h.