'Management is cool'
¿Cómo será la formación superior en el futuro? ¿Dejarán de existir las aulas? ¿Qué papel tendrá el profesor? ¿Y el alumno? La UPF Barcelona School of Management ha optado por explicar su propuesta educativa y su manera de entender la formación superior con un programa de televisión. Entrevistas, debates, concursos, música y humor en un magazine producido por EL TERRAT, con el objetivo aprovechar el infotainment (la mezcla de información y entretenimiento) para comunicar su manera de entender la educación.

'Management is cool'
El programa se titula "Management is cool" y se estrenó el jueves 22 de diciembre de 2016 en Youtube. En él se abordan temas como la transformación digital y cómo internet y las nuevas tecnologías nos han cambiado no solo en aspectos como la comunicación, el trabajo o las nuevas profesiones sino también en las formas de adquirir conocimientos y de aprender. Conscientes de ello, la UPF Barcelona School of Management ha optado por avanzarse y ha empezado ya a implementar un nuevo modelo educativo basado en la personalización, el mentoring, el aprendizaje basado en proyectos y la interdisciplinariedad. "Si antes la educación era como comprarse un vinilo, es decir, un listado cerrado de canciones; en el futuro será como una playlist de Spotify, donde cada alumno tendrá su propias canciones en función de sus necesidades y sus conocimientos académicos o profesionales", explica Daniel Serra, decano de la escuela de management de la UPF, en una de las entrevistas.

'Management is cool'
Entre juegos, música y gags, el programa avanza y nos cuenta la apuesta de la UPF Barcelona School of Management por el storytelling, la gestión basada en evidencias mediante el análisis de datos (Big Data) y la ética y sostenibilidad como pilares clave en la formación de cualquier profesional. Tanto es así, que estas tres asignaturas se imparten de forma transversal a los alumnos de esta escuela sea cuál sea el máster o postgrado que hayan elegido.


Y para explicar el porqué a sus alumnos actuales y futuros, la escuela ha optado por un formato totalmente innovador: un programa de televisión profesional, dirigido y producido por una productora como EL TERRAT, y con presentadores profesionales como la periodista y colaboradora de DIVENDRES Ana Boadas y el cocinero televisivo Marc Ribas. Una muestra más de que realmente algo está cambiando en el sector de la educación y, en este caso, en la UPF Barcelona School of Management.
En: Broadcast Tv Productora 
Tags: ana boadas el terrat marc ribas upf barcelona school of management you tube 
Jueves, 29 de diciembre de 2016 • 11:06h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Judith Càlix i Rosa Gordillo, autores del llibre "Quan anàvem a les monges", una mirada tendra i nostàlgica a una part molt important de la teva vida.

També ens acompanyaran Emilio Gutiérrez Caba i Àngel Llàcer que ens parlaran de la peça teatral "Relato de un náufrago", basada en una obra de Gabriel García Márquez. Tracta la història d'un nàufrag que va esdevenir heroi nacional i milionari primer, i menyspreat i menystingut després, fins a l'oblit.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Sant Gregori i parlarem de Miquel Martí i Pol, que va visitar moltes vegades Sant Gregori i es va establir un vincle amb la població i amb la seva gent fins al punt que la biblioteca porta el seu nom. Aprofitarem també per anunciar la població que visitarem la setmana que ve i n'avançarem alguns dels continguts principals.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer carles cortina emilio gutiérrez caba espartac peran judith càlix marijo jordan rosa gordillo 
Jueves, 17 de noviembre de 2016 • 00:02h.

'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Ana Boadas
La UPF Barcelona School of Management participa com a partner acadèmic en el World Marketing Festival que tindrà lloc a Barcelona del 27 al 30 de juny. Durant quatre dies, Barcelona s'omplirà d'activitats, conferències, tallers i xerrades entorn al món del marketing.

Per parlar de les últimes tendències professionals, la UPF Barcelona School of Management presenta una proposta atrevida i original: el Tv Show "Management is cool", realitzat amb la col·laboració d'EL TERRAT i presentat per la periodista i col·laboradora de DIVENDRES Ana Boadas i el cuiner televisiu Marc Ribas.

El programa, es realitzarà el dia 29 de juny i comptarà amb la participació dels experts de la UPF Barcelona School of Management en un format de show televisiu amb públic, entrevistes, actuacions, concursos, música... Una oportunitat única per viure en directe la realització d'un programa de televisió alhora que aprendre i descobrir les noves tendències del món del màrqueting i de la formació de postgrau en un format totalment diferent.

El programa "Management is cool" abordarà temes com la transformació digital, l'storytelling, el Big Data i l'Etica i Sostenibilitat com a elements claus en els professionals del futurs, i comptarà en amb la participació de Genís Roca, expert en digitalització, Carlos Scolari, professor en storytelling i comunicació transmedia, Manel Guerris, expert en Business Analytics, i Núria Almiron, doctora en periodisme i comunicació, entre molts d'altres.

A més a més, "Management is cool" comptarà amb una actuació de la jove promesa musical Enric Verdaguer.
En: Productora Eventos 
Tags: ana boadas el terrat marc ribas upf upf barcelona school of management 
Jueves, 23 de junio de 2016 • 12:58h.

Ana Boadas
La nostra companya Ana Boadas ens parlarà d'algunes de les obres teatrals que estan actualment en cartell a Barcelona. Destacarem, "La plaza del diamante", la versió teatral en castellà de la famosa novel·la de Mercè Rodoreda, aquest cop protagonitzada per Lolita i dirigida per Joan Ollé. I també "Victòria", la història d'un triangle amorós enmig d'una ciutat atemorida per la dictadura, protagonitzada per Emma Vilarasau, Pere Arquillué i Nil Cardoner i dirigida per Pau Miró.

​Aquest dilluns, 9 de maig, el planeta Mercuri transitarà per davant del sol, un esdeveniment astronòmic curiós i que només passa una mitjana d'unes 13 vegades durant un segle i és quan s'alineen els tres cossos celestes, el Sol, Mercuri i la Terra. El nostre astrònom de capçalera, Àngel Massallé, ens explicarà alguna curiositat i quina és la millor manera d'observar-ho.

Encetem setmana des de Girona, capital del Gironès. És primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, temps de flors". Per aquest motiu, veurem l'Espartac passejant pels punts de decoració més potents de la ciutat, veurem com van fer-ne la preparació i parlarem amb la gent que fa possible aquest esdeveniment primaveral.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 9 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas angel massallé espartac peran helena garcia melero 
Domingo, 8 de mayo de 2016 • 10:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 55 ]