Javier SerraAquesta tarda, a "Divendres", se'ns tira la fi del món a sobre, amb la nova novel.la de l'escriptor Javier Serra "El ángel perdido". Una història sobre l'Apocalipsi, l'autor de la qual té grans punts en comú amb un dels presentadors del programa, l'Espartac Peran, ja que el mateix Javier Serra visita personalment tots i cadascun dels llocs on transcorre la novel.la, com de la mateixa manera l'Espartac va visitant tots els llocs de Catalunya on portem l'esperit festiu del nostre programa. A la redacció ja ens hem llegit la novel.la, i us podem dir que és una barreja de thriller, fantasia i ciència-ficció que ens ha agradat molt, així que us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'aquesta tarda, perquè promet ser molt interessant.

I la taula de debat d'avui serà digna de la fi del món, amb els habituals de cada dimarts: Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol.

I estem molt contents perquè ja ens han sortit alguns amics a l'Espluga de Francolí: la gent de les galetes Rifacli i l'escriptor Josep Vallverdú.

Si tu vols, cada dia pot ser DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" apocalíptico con Javier Sierra ]