Javier Serra
A DIVENDRES continuem aprenent, al costat de la doctora Folch, bons consells relacionats amb l'alimentació i els seus hàbits, per sentir-nos més bé per dintre i per fora. Aquest dimarts tindrem una connexió des de Castellterçol amb l'Espartac Peran i la nostra nutricionista de referència, en aquesta ocasió per parlar del món de les conserves. A Castellterçol hi ha Conserves Coll, una empresa centenària dedicada a la conserva de bolets i tòfones. Repassarem els diferents tipus de conservació que es fan servir habitualment (congelació, deshidratació, conserva, al buit, etc.) i us explicarem els avantatges i els inconvenients d’aquest procés.

A plató, Xavi Coral i Ana Boadas parlaran de llibres, d'art i de la vida, amb l'escriptor Javier Serra, que tot just acaba de publicar la seva última novel·la "El maestro del Prado". Javier Serra, que actualment és un dels escriptors europeus més llegits als Estats Units, ens donarà més detalls d’aquesta aventura literària que ell mateix ha descrit com un pont a la cara més fosca de l'art.

La tertúlia d'actualitat, amb el més destacat dels titulars que ens deixen els diaris del dia, sotmesa a criteri i examen dels nostres col·laboradors: Rafael Nadal, Xesco Espar, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba. Avui amb especial atenció al partit de tornada de la final de la Copa del Rei Barça-Madrid.

DIVENDRES, a les tardes de Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch javier serra pere mas rafael nadal tian riba 
Martes, 26 de febrero de 2013 • 00:21h.

Javier SerraAquesta tarda, a "Divendres", se'ns tira la fi del món a sobre, amb la nova novel.la de l'escriptor Javier Serra "El ángel perdido". Una història sobre l'Apocalipsi, l'autor de la qual té grans punts en comú amb un dels presentadors del programa, l'Espartac Peran, ja que el mateix Javier Serra visita personalment tots i cadascun dels llocs on transcorre la novel.la, com de la mateixa manera l'Espartac va visitant tots els llocs de Catalunya on portem l'esperit festiu del nostre programa. A la redacció ja ens hem llegit la novel.la, i us podem dir que és una barreja de thriller, fantasia i ciència-ficció que ens ha agradat molt, així que us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'aquesta tarda, perquè promet ser molt interessant.

I la taula de debat d'avui serà digna de la fi del món, amb els habituals de cada dimarts: Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol.

I estem molt contents perquè ja ens han sortit alguns amics a l'Espluga de Francolí: la gent de les galetes Rifacli i l'escriptor Josep Vallverdú.

Si tu vols, cada dia pot ser DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" apocalíptico con Javier Sierra ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre imma sust javier serra jose corbacho josep vallverdú màrius carol sílvia soler 
Martes, 5 de abril de 2011 • 08:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]