DivendresTornem a reunir al plató de DIVENDRES una alineació de primera per dur a terme el debat dels dimarts, en el qual ens agrada confrontar els punts de vista d'homes com Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, i dones com Carolina Ferre, Imma Sust i Sílvia Soler. Avui parlarem de l'envelliment i si hem d'acceptar el pas dels anys, i ho farem amb Joan Cunill, l'inventor d'un elixir fet a partir d'ous de gallina que segons ell, conté la fórmula de l'eterna joventut.

També comencem a ambientar-nos de cara a la Setmana Santa, donant una volta per les "passions" que es representen per tot Catalunya aquestes dates. No  embolicarem un Crist, sinó que n'embolicarem fins a quatre!, ja que tindrem al plató quatre actors que fan de Jesucrist en les representacions de Cervera, Ulldecona, Olesa i Esparreguera.

I seguim a la localitat de Tremp, una població on hem descobert un gran nombre de fleques on  fan el pa de manera tradicional. Ens acompanyarà la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, amb qui estudiarem les propietats d'aquest aliment, i en desmentirem alguns tòpics.

Recorda que seguim esperant els teus missatges d'amor a través de la nostra web, per participar en el concurs "Catalunya s'estima". Un viatge a Paris per a dues persones pot ser teu!

[ Hombres, mujeres y pasiones en "Divendres" ]