Antoni BassasDavant l'evolució de la crisi, i de com està afectant la nostra societat, Tv3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de Tv3 tiren endavant una acció excepcional: La Marató per la pobresa. El corresponsal de TV3 a Washington, Antoni Bassas, i la presentadora del "TN cap de setmana", Agnès Marquès, seran els encarregats de conduir el pròxim 27 de maig aquesta iniciativa solidària, i, pocs dies abans, Xavi Coral tindrà l'ocasió d'entrevistar aquests dos grans comunicadors al plató de DIVENDRES.

Avui també ens visita el metge veterinari Joan Cunill, que assegura haver descobert l'elixir de l'eterna joventut... en el rovell de l'ou! Ens aportarà estudis científics que avalen les seves teories. Seguim amb l'Espartac a la localitat de Verdú, població que té una llarga tradició ceramista, en què destaca una peça emblemàtica, el silló negre, un càntir que fins fa cinc dècades era present a moltes llars catalanes. Recordarem aquest i altres estris, com ara la lletera, el molinet de cafè o cambra freda amb l'àvia Remei, l'historiador Ramon Boleda i els ceramistes de Verdú. I abans d'acabar el programa aprendrem a cuinar cargols, un dels grans tresors gastronòmics de les terres de Ponent, amb el xef Josep Maria Morell.

En directe, 16:40h., a TV3.

[ Los presentadores de "La Marató per la pobresa", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agnès marquès antoni bassas joan cunill josep maria morell la marató ramon boleda 
Miércoles, 23 de mayo de 2012 • 00:00h.

DivendresTornem a reunir al plató de DIVENDRES una alineació de primera per dur a terme el debat dels dimarts, en el qual ens agrada confrontar els punts de vista d'homes com Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, i dones com Carolina Ferre, Imma Sust i Sílvia Soler. Avui parlarem de l'envelliment i si hem d'acceptar el pas dels anys, i ho farem amb Joan Cunill, l'inventor d'un elixir fet a partir d'ous de gallina que segons ell, conté la fórmula de l'eterna joventut.

També comencem a ambientar-nos de cara a la Setmana Santa, donant una volta per les "passions" que es representen per tot Catalunya aquestes dates. No  embolicarem un Crist, sinó que n'embolicarem fins a quatre!, ja que tindrem al plató quatre actors que fan de Jesucrist en les representacions de Cervera, Ulldecona, Olesa i Esparreguera.

I seguim a la localitat de Tremp, una població on hem descobert un gran nombre de fleques on  fan el pa de manera tradicional. Ens acompanyarà la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, amb qui estudiarem les propietats d'aquest aliment, i en desmentirem alguns tòpics.

Recorda que seguim esperant els teus missatges d'amor a través de la nostra web, per participar en el concurs "Catalunya s'estima". Un viatge a Paris per a dues persones pot ser teu!

[ Hombres, mujeres y pasiones en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch imma sust joan cunill jose corbacho màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 12 de abril de 2011 • 08:47h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]