Clàudia CostasAquesta noia ens té el cor robat. Es diu Ona Guitart (paper que interpreta l'actriu Clàudia Costas a "La Riera"), i és la  nina dels nostres ulls. Vam començar a seguir-li la vida a la sèrie quan era una nena, i ara es converteix en una dona davant de tot Catalunya. Com tantes altres noies de la seva edat, l'Ona estudia ADE (Administració i  Direcció d'Empreses), i de gran vol ser rica, com el seu papà. Avui, a la tertúlia de "La Riera", la rebem amb entusiasme, abans que marxi a Mèxic, per parlar dels motius de la seva fugida, i tractar, fil per randa, el procés de deterioració en la relació amb el seu  pare.

I després de la tertúlia rebrem  el Dr. Estivill, expert en trastorns del son. Avui veurem com afecta la  menopausa els cicles del son, com podem evitar el jet lag i altres problemes amb el dormir que poden presentar-se en embarassades i treballadors nocturns.

Tornem dilluns, però el nostre Facebook segueix obert perquè ens envieu el que se us ocorri, fins i tot perquè ens deixeu un trosset del vostre talent.

T'imagines que el cap de setmana pogués començar cada dia? Benvinguts a DIVENDRES. 16:49h. Tv3.

[ 19 años de Ona Guitart ]

En: Divendres Tv3 
Tags: clàudia costas eduard estivill la riera 
Viernes, 6 de mayo de 2011 • 00:12h.