Helena García Melero
Aquest dijous ens visita l'actor Quim Gutiérrez, que ens vindrà a presentar "Anacleto, agente secreto", una pel·lícula dirigida per Javier Ruiz Caldera basada en la sèrie de còmic homònima de Vàzquez. Amb ell parlarem d'aquesta estrena cinematogràfica, que protagonitza al costat d'Imanol Arias i que està en cartellera als cinemes de tot el país.

Farem la primera tertúlia de "La Riera" de la temporada, que avançarem un dia a causa de la Diada de l'Onze de Setembre. Ho farem amb una convidada de luxe, l'actriu Clàudia Costas, l'Ona, que recordem que va morir en l'últim capítol de la temporada passada, i amb els nostres col·laboradors habituals, l'àvia Remei, Anna Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Pere Mas, amb qui parlarem d'aquest tràgic desenllaç. Tot plegat en una tertúlia que vindrà carregada de sorpreses i novetats.

També ens acompanyarà, per primera vegada aquesta temporada, l'Antoni Bassas, amb qui, cada dijous, continuarem fent un repàs de l'actualitat i d'altres curiositats. Entre d'altres temes, aquesta setmana farem una anàlisi prèvia del que donarà de si la Diada i veurem com ha canviat l'Estadi Olímpic de Munic, que es va construir per als Jocs Olímpics d'estiu de 1972 i que ell ha visitat aquest estiu.

I també serà el dia en què donarem la benvinguda a Marc Giró, el nostre expert en elegància i bones maneres, que continuarà amb la seva secció dels divendres. Amb ell veurem com comportar-se davant una situació quotidiana com, per exemple, la Via Lliure de l'Onze de Setembre i, per extensió, en qualsevol manifestació.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: anna boadas antoni bassas clàudia costas david balaguer espartac peran helena garcia melero pere mas quim gutiérrez 
Jueves, 10 de septiembre de 2015 • 10:42h.

'Divendres'
Aquets dijous, diada de Sant Jordi, fem un DIVENDRES en directe des de la Plaça Catalunya, amb un programa dedicat molt especialment a l’amor i els llibres, que acabarà amb la final del concurs literari "Catalunya s’estima".

Parlarem d’amor a través d’escenes de la sèrie "La Riera", i les comentarem amb alguns dels seus protagonistes, com David Bagés, Mercè Martínez, Sergi Mateu, Montserrat Carulla i Clàudia Costas, entre d’altres.

A més, podrem veure junts, en un mateix escenari, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Pau Garcia-Milà fent les seves respectives seccions, especialment centrades en Sant Jordi.

Sabrem en directe quins són els llibres més venuts de la diada i actualitzarem el rànquing dels cinc llibres preferits dels nostres espectadors, que s’han adherit durant aquesta setmana a l’acció #elmeullibre a les xarxes socials.

I farem la gran final del concurs "Catalunya s’estima" amb un jurat format per Màrius Serra, Sílvia Soler i Marc Giró. Amb l’acompanyament de Manu Guix al piano, Montserrat Carulla serà la rapsoda de luxe que llegirà els tres poemes finalistes. El guanyador s’endurà un cap de setmana per a dues persones cortesia de escapadarural.cat.

T'esperem el dijous 23 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas clàudia costas mercè martínez david bagés montserrat carulla sergi mateu xavier sala i martín 
Jueves, 23 de abril de 2015 • 00:09h.

'Divendres' cumpleix 1000 programes
Aquest divendres, 27 de juny, és un dia molt especial per a nosaltres: celebrarem els nostres primers 1.000 programes. 1.000 tardes que hem estat junts voltant per Catalunya, mostrant a la nostra audiència la realitat que ens envolta dins i fora del país, al costat de Xavi Coral, Espartac Peran i tots els nostres col·laboradors, que han convertit el DIVENDRES en el magazín de referència de les tardes de Tv3.

Per a aquesta ocasió tan especial, hem preparat un programa ple d’emocions i sorpreses. Tindrem la gran final del concurs "1.000 Divendres", d’on sortirà el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. S’ho jugaran els tres guanyadors de les semifinals que hem anat fent al llarg del mes de juny.

No faltarà en aquest programa 1.000 la tertúlia interactiva de "La Riera", amb uns convidats de luxe. Vindrà l’Ona (Clàudia Costas), la Cristina (Cristina Plazas) i el Balló (David Bagés). Parlarem amb ells del moment en què es troben els seus personatges i de com evolucionaran d’aquí fins a final de temporada. També parlarem de la incorporació del Cristian al casino i del futur del negoci del Bernat. Hi ha prou diners per mantenir el garden? I tot això, amb la participació de tots els seguidors del programa a través de les xarxes socials i dels tertulians de la taula: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

'Divendres'
El bon gust de Marc Giró també hi serà present, aquest divendres, amb l’objectiu de fer una repassada de l’estil i de les maneres dels nostres presentadors Xavi Coral i Espartac Peran, així com dels col·laboradors Ana Boadas, Núria Coll, Pere Mas, Tian Riba i Oriol Soler. Com han canviat en aquests 1.000 programes? Quins consells els donarà per ser encara més "estilosos"?

Com a final de festa, celebrarem els primers 1.000 programes amb els pastís que ens ha preparat el pastisser Christian Escribà.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas clàudia costas cristina plazas david bagès espartac peran marc giró núria coll oriol soler pere mas tian riba xavi coral 
Viernes, 27 de junio de 2014 • 00:01h.

Clàudia CostasAcabem la setmana al magazín DIVENDRES amb la tertúlia de "La Riera" amb David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Rebem la visita de Clàudia Costas (el personatge de l'Ona a la sèrie), en una setmana on la seva relació amb la Judit, la seva mare, ha experimentat emocions de tot tipus: bronques, reconciliacions, secrets descoberts... Parlarem d'aquesta relació mare-filla amb ella... però no ens quedarem aquí. També analitzarem les mentides de la Nora, que no és l'única que les utilitza per sobreviure, i reflexionarem sobre la figura del Joan Flaquer, que ens ha tornat a descobrir que les persones no canvien gens...

Amb el doctor Eduard Estivill parlarem de com dormim i sabrem quines postures són més còmodes i quines ens dificulten el descans.

I abans de marxar de cap de setmana parlarem amb el cantant Raimon, que actuarà per primer cop al Teatre del Liceu de Barcelona.

DIVENDRES, segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" con la actriz Clàudia Costas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas clàudia costas david balaguer eduard estivill enric majó la riera pere mas raimon 
Viernes, 30 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Clàudia CostasAquesta noia ens té el cor robat. Es diu Ona Guitart (paper que interpreta l'actriu Clàudia Costas a "La Riera"), i és la  nina dels nostres ulls. Vam començar a seguir-li la vida a la sèrie quan era una nena, i ara es converteix en una dona davant de tot Catalunya. Com tantes altres noies de la seva edat, l'Ona estudia ADE (Administració i  Direcció d'Empreses), i de gran vol ser rica, com el seu papà. Avui, a la tertúlia de "La Riera", la rebem amb entusiasme, abans que marxi a Mèxic, per parlar dels motius de la seva fugida, i tractar, fil per randa, el procés de deterioració en la relació amb el seu  pare.

I després de la tertúlia rebrem  el Dr. Estivill, expert en trastorns del son. Avui veurem com afecta la  menopausa els cicles del son, com podem evitar el jet lag i altres problemes amb el dormir que poden presentar-se en embarassades i treballadors nocturns.

Tornem dilluns, però el nostre Facebook segueix obert perquè ens envieu el que se us ocorri, fins i tot perquè ens deixeu un trosset del vostre talent.

T'imagines que el cap de setmana pogués començar cada dia? Benvinguts a DIVENDRES. 16:49h. Tv3.

[ 19 años de Ona Guitart ]

En: Divendres Tv3 
Tags: clàudia costas eduard estivill la riera 
Viernes, 6 de mayo de 2011 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]