Isabel-Clara SimóAquesta tarda, a DV no resoldrem la crisi del gremi de la construcció, però potser comencem a albirar una llum al final del túnel. En el debat d'actualitat d'avui, i arran de la fira Construmat, que podem visitar aquests dies a Barcelona, ens hem preguntat: ha tocat fons la crisi del totxo? Ens fem aquestes i altres qüestions sobre el món en què vivim amb unes ments tan lúcides com les d'Isabel-Clara Simó, que al costat de Xavier Sardà, Ernest Folch i Gonzalo Bernardos serviran de peu a un debat que farà parlar (i pensar) molt.

Al marge d'aquest i altres temes, avui no parem de fer-nos preguntes. Ja fa alguns dies que duem a terme entre la redacció de DV i els nostres seguidors al Twitter un sondeig per veure quines coses ens molesten dels altres: que parlin massa alt pel mòbil? que fumin a l'ascensor? Tractarem aquest tema amb Màrius Carol, Imma Sust i Adam Martin.

I a Banyoles compartim l'experiència d'un grup d'homes que ja tenen una certa edat i han descobert una passió: la cuina.

Mai és tard quan el DIVENDRES arriba. 16:40h. Tv3.

[ Mesa de actualidad con la escritora Isabel-Clara Simó ]
En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin ernest folch gonzalo bernardos imma sust isabel-clara simó màrius carol xavier sardà 
Miércoles, 18 de mayo de 2011 • 00:24h.