Jordi BoixaderasÉs la veu de doblatge habitual de Russell Crowe, Gerard Butler i Daniel Craig, a més de moltes altres estrelles del firmament Hollywood. També és conegut –sobretot a Catalunya-, pels seus continus papers en sèries de Tv3, i per la seva dilatada carrera al món teatral. Jordi Boixaderas ens acompanya aquesta tarda al plató de DIVENDRES, perquè en aquests moments es troba immers en la representació de l'obra "El misantrop" que es pot veure actualment al TNC. Aprofitant la seva visita, li hem demanat a en Jordi que participi en la nostra tertúlia d'avui, en què parlarem de la hipocresia, un tema que sobrevola l'obra de Molière, i una qüestió d'actualitat que tractarem àmpliament al costat de Carolina Ferre, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol.

Avui també ens visita al plató Pep Torres, inventor de la maleta "Just in case", del "Chindogus" i altres productes increïbles, i fa poc nomenat director del Miba (Museu d'idees & Invencions). Ens explicarà en què consisteix aquesta iniciativa, amb exemples pràctics i sorprenents.

I a l'Atmella de Mar, clàssics del cinema a l'aire lliure: un viatge per les pel.lícules que no pot faltar en cap cinema d'estiu.

DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Jordi Boixaderas en un "Divendres" lleno de ideas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre jordi boixaderas jose corbacho màrius carol miba pep torres sílvia soler 
Martes, 7 de junio de 2011 • 00:30h.