Jordi Bosch i Jordi BoixaderasCom podem afrontar la primera trobada amb l'exmarit i la seva nova parella amb elegància? Com podem mantenir les bones formes i un saber estar elegant i creïble davant d'un fill adolescent quan et treu de polleguera? Aquesta setmana hem llançat una crida i els nostres espectadors han respot. La secció d'elegància i bones maneres de Marc Giró contestarà aquest divendres els dubtes dels espectadors sobre com podem mantenir les bones maneres i el bon gust en les situacions que ells mateixos ens han plantejat al mail del programa dv@tv3.cat.

La participació activa dels espectadors, a través de les xarxes socials, atorgarà un cop més una nova dimensió a la tertúlia de "La Riera". En aquesta nova edició us demanarem la vostra implicació opinant sobre certs aspectes dels esdeveniments d'aquesta setmana, que ara mateix són objecte d'estudi de l'àvia Remei, l'Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la recent incorporació a la taula, l'actor Fermí Fernàndez.

A més a més, comptarem a plató amb la presència de dos grans actors: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, que estrenen a La Villaroel la comèdia "El crèdit". Vindran acompanyats del director, Sergi Belbel i l'autor Jordi Galcerán, perquè ens ajudi a entendre una mica millor en què consisteix aquesta proposta escenogràfica, que gira entorn d'un tema tan actual i vigent com és el fet d'anar a demanar un crèdit al banc.

Com cada divendres, acomiadarem la setmana a Maçanet de la Selva amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer jordi boixaderas jordi bosch jordi galcerán manu guix sergi belbel 
Viernes, 13 de septiembre de 2013 • 00:24h.

Jordi BoixaderasÉs la veu de doblatge habitual de Russell Crowe, Gerard Butler i Daniel Craig, a més de moltes altres estrelles del firmament Hollywood. També és conegut –sobretot a Catalunya-, pels seus continus papers en sèries de Tv3, i per la seva dilatada carrera al món teatral. Jordi Boixaderas ens acompanya aquesta tarda al plató de DIVENDRES, perquè en aquests moments es troba immers en la representació de l'obra "El misantrop" que es pot veure actualment al TNC. Aprofitant la seva visita, li hem demanat a en Jordi que participi en la nostra tertúlia d'avui, en què parlarem de la hipocresia, un tema que sobrevola l'obra de Molière, i una qüestió d'actualitat que tractarem àmpliament al costat de Carolina Ferre, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol.

Avui també ens visita al plató Pep Torres, inventor de la maleta "Just in case", del "Chindogus" i altres productes increïbles, i fa poc nomenat director del Miba (Museu d'idees & Invencions). Ens explicarà en què consisteix aquesta iniciativa, amb exemples pràctics i sorprenents.

I a l'Atmella de Mar, clàssics del cinema a l'aire lliure: un viatge per les pel.lícules que no pot faltar en cap cinema d'estiu.

DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Jordi Boixaderas en un "Divendres" lleno de ideas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre jordi boixaderas jose corbacho màrius carol miba pep torres sílvia soler 
Martes, 7 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]