Jordi PujolJa fa més d'un any des que vam rebre a DIVENDRES l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, l'únic expresident a qui continuen anomenant-lo "Sr. president". Llavors va venir a presentar-nos les seves memòries, i vam parlar de moltes de les anècdotes dels 23 anys que va estar al capdavant de la Generalitat de Catalunya.

Ara que es compleix just un any de les retallades de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional, tornem a convidar-lo, però per parlar d'altres temes, i escoltar el seu punt de vista analític respecte a la situació política i econòmica actuals.

Amb Espartac Peran continuem introduint-nos a Camprodon, coneixent millor els seus habitants i el seu patrimoni gastronòmic i cultural. Avui parlarem dels embotits que es fabriquen en aquesta localitat, reconeguts universalment per la seva qualitat extrema. Amb la nostra nutricionista particular, la Dra. Montse Folch, obrirem un consultori en el qual atendrem tots els vostres dubtes sobre aquest aliment.

I una setmana més, tornem a reunir Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Màrius Carol, Pere Mas i Jose Corbacho en la tertúlia més animada de la tele, on la teva opinió també és important.

Cada dia és DIVENDRES. En directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Hoy en "Divendres": Jordi Pujol i los mejores embutidos de Camprodon ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre imma sust jordi pujol jose corbacho màrius carol montse folch pere mas sílvia soler 
Martes, 28 de junio de 2011 • 00:30h.