Hace dos años y medio, Jordi Évole entrevistaba al expresidente de la Generalitat Jordi Pujol. Évole le preguntaba por esos políticos que están en el poder para "forrarse". Nada nos hacía pensar que años después el expresident se vería envuelto en tremendo escándalo. El equipo de SALVADOS tuvo vista, pero le falló el olfato.

Muy pronto, Jordi Évole vuelve con más entrevistas, más preguntas y más SALVADOS, en laSexta.

SALVADOS en:
@JordiEvole | @SalvadosTv | Facebook | laSexta | @ElTerrat | Pinterest

En: Salvados laSexta 
Tags: jordi évole jordi pujol lasexta promocionales 
Lunes, 22 de septiembre de 2014 • 11:12h.

Jordi PujolJordi Pujol torna al plató de DIVENDRES coincidint amb la publicació d'"El caminant davant del Congost. Quan tot és difícil. I necessari", una recopilació d'articles que repassen la trajectòria ideològica de Pujol, però que representen també l'evolució ideològica de molts catalans. Un camí que, segons una nota de premsa del Centre d'Estudis Jordi Pujol, amb els anys "s'ha anat estrenyent fins a acabar en un congost on mai havíem estat".

Divendres passat a la tarda es es van atorgar els Premis Nacionals de Cultura que aquest any han recaigut en personalitats i entitats com l'actriu Carme Sansa, el crític d'art i filòsof Arnau Puig, al gestor Pere Camps, creador del Festival Barnasants, i Òmnium Cultural, entre un total de 16 guardonats en diferents categories. Avui ens visita Carme Sansa per parlar-nos d'aquest reconeixement a la seva trajectòria professional.

I aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a la població d'Alcover. Avui, a més de conèixer les variacions dialectals del català d'aquesta regió al costat de l'escriptor Màrius Serra, visitarem el museu d'Alcover, que acull una de les col.leccions de fòssils marins de l'era triàsica més interessants a nivell mundial.

Comença la setmana a DIVENDRES. En directe, a les 16.40, a Tv3.

[ Un "Divendres" con Jordi Pujol ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carme sansa jordi pujol 
Lunes, 29 de octubre de 2012 • 00:00h.El domingo 4 de marzo, Jordi Évole entrevistó al expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol. Un SALVADOS que reunió a más de 1.400.000 de espectadores, convirtiéndose en el tercer programa más visto del día en televisión.

Évole consigue de Pujol respuestas como "votaría que sí en un referéndum por la independencia de Cataluña" o "España no perecerá, es un gran país, pero Cataluña si puede desaparecer y hay presión para que desaparezca" en una entrevista que no gustará al rey.
En: Salvados laSexta 
Tags: catalunya españa jordi évole jordi pujol 
Lunes, 5 de marzo de 2012 • 17:29h.


El que fuera presidente de la Generalitat de Catalunya durante 23 años, Jordi Pujol, protagoniza el SALVADOS de este domingo.

En una extensa entrevista, Jordi Évole somete al president a un cuestionario que incluye los temas más polémicos de sus más de dos décadas de mandato, como su política lingüística. ¿El castellano está perseguido en Catalunya? ¿Los niños están obligados a estudiar en catalán? Pujol también repasa los últimos temas de actualidad, como la crisis económica, los recortes en el estado del bienestar o las relaciones entre Catalunya y España. ¿El objetivo de Catalunya es la independencia?

Además, Jordi Pujol explica la gestación y los entresijos de los pactos de gobierno que firmó con PSOE y PP. Durante la conversación con Évole, el president tiene tiempo de explicar numerosas anécdotas de esa etapa. ¿Cómo eran Felipe González y José María Aznar en la distancia corta? ¿Era fluido el catalán de Aznar cuando hablaban en la intimidad?

SALVADOS, este domingo en laSexta, a las 21:30h.

Sígue en Twitter las andanzas de @JordiÉvole y la gestación de los programas en @SalvadosTv.
En: Salvados laSexta 
Tags: catalunya españa jordi pujol 
Jueves, 1 de marzo de 2012 • 12:11h.

DivendresHa tornat la moda de la costura. I a Vallirana en podem trobar un exemple amb els tallers de costura per adults i per nens que es porten a terme des de la Masía Molí de Can Batlle. La Carme, dissenyadora i professora de costura, ens ensenyarà aquesta tarda, amb la col.laboració de l'àvia Remei, els trucs bàsics de costura, tant per arreglar-nos peces de roba a casa (escurçar pantalons, cosir un botó, arreglar una cremallera, etc), com per renovar peces antigues del nostre armari amb petits trucs de costurera.

Aquest tema ens portarà a reflexionar sobre la moda i la imatge. Fins a quin punt el culte a la imatge personal es pot acabar convertint en una esclavitud? Com pot afectar els nens, créixer en una societat sovint massa pendent de paràmetres estètics? En parlem amb el psiquiatre Augusto Cury a partir del seu últim llibre, "La dictadura de la belleza y la revolución de las mujeres".

El projecte Eurovegas i el tercer volum de "Les memòries de Jordi Pujol" arriba a la taula d'actualitat dels dimecres. En parlarem amb Ernest Folch, Marina Llansana, Xavier Sardà, Rafa Nadal i Manel Cuyàs, autor del llibre.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, després de "La Riera".

[ Tertulia de actualidad, botones y los límites de la imagen, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: augusto cury ernest folch jordi pujol manel cuyàs marina llansana rafa nadal xavier sardà 
Miércoles, 22 de febrero de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]