Miriam TortosaL'actriu Míriam Tortosa (la Jordina en la ficción) torna a la tertúlia de "La Riera" aquest Nadal. Amb ella i els nostres col.laboradors, parlarem d'aquesta relació que manté amb el Joan i que està portant a tots dos personatges al límit... Sabem que la Jordina es desequilibra emocionalment amb molta facilitat, però el Joan no ho està de desequilibrat? Analitzarem aquesta relació. També parlarem del triangle amorós aquesta setmana ha encès alguna cosa més que els fogons de "La Riera": d'una banda la Sònia i la Marta lluitant per l'Ernest i de l'altra, l'Ona i la Marina lluitant pel Lluc. Dues batalles, dos homes, però també dos estils de lluita molt diferents.

A més a més, ho sabrem tot sobre els productes de la terra que en aquesta època de l'any es troben en el seu millor moment. Ho descobrirem amb el doctor Abel Mariné i el pagès Pep Riera, que ens explicaran les propietats d'aliments com el codony, els caquis o les mandarines.

Acabarem la setmana amb el nostre especialista a fer-nos riure: l'humorista Ramon. Aquest cop centrarà els seus acudits en una circumstància especialment adequada de cara al Nadal: els sopars familiars i d'empresa.

Cada dia és DIVENDRES. T'esperem aquesta tarda en directe, sobre les 16:40h. a Tv3.

[ Jordina de "La Riera" vuelve a "Divendres" por Navidad ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine la riera míriam tortosa pep riera ramon 
Viernes, 16 de diciembre de 2011 • 00:00h.