Xavier Sala i MartínEl Centre d'Estudis d'Opinió és un organisme de la Generalitat que realitza enquestes que proporcionen informació sobre les opinions dels habitants de Catalunya en qüestions ètiques, morals, socials, ideològiques, polítiques... Tot just han publicat el seu baròmetre d'estiu, i d'aquest estudi es destaca el fet que, per primer cop, són majoria els catalans que votarien "sí" en un possible referèndum per la independència. En parlarem aquesta tarda a la tertúlia dels dijous amb el director del centre, Jordi Argelaguet.

L'Espartac s'acomiada avui de Calella, després d'una setmana plena de sol, maduixes i bunyols... Avui farem un repàs dels indrets que no ens podem perdre si visitem aquesta localitat del Maresme, i visitarem el far de Calella, un dels símbols de la vila. El coneixerem i repassarem alguns dels fars catalans més al.lucinants per anar a visitar aquest estiu.

El professor Xavier Sala i Martín ens tornarà a explicar les novetats que ens depara la inquietant actualitat econòmica, i amb l'humorista Ramon intentarem treure ferro de tot plegat amb bon humor, amb una llista dels millors acudits del món sobre l'estiu i la platja.

En directe després de "La Riera". 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad económica, el faro de Calella y mucha opinión, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jordi argelaguet ramon xavier sala i martín 
Jueves, 5 de julio de 2012 • 00:00h.

Oriol Vila"The Pelayos", una de les pel.lícules que s'ha presentat recentment a la quinzena edició del estival de Málaga de Cine Español, tracta la història real d'una família que va aconseguir, d'una manera legal, desbancar casinos de tot el món, amb un mètode basat en la imperfecció de la ruleta i així aconseguir centenars de milions. Acabem la setmana al magazín DIVENDRES parlant amb part de l'equip de la pel.lícula, el director Eduard Cortés, el guionista Piti Español i l'actor català Oriol Vila.

Repassarem la setmana a "La Riera" amb els nostres tertulians habituals, en David Balaguer, l'àvia Remei, l'Enric Majó, en Pere Mas i l'Ana Boadas. El nostre convidat/da d'aquesta setmana és un personatge molt important a "La Riera" que encara no ha vingut mai. Parlarem del Llorenç, que finalment ha aconseguit que la Mireia caigués. L'Ernest no se'n surt, està sempre enfadat, i aquesta setmana li ha tocat el rebre a l'Imma. Mirarem d'aconsellar-lo per què millori el seu humor. A més a més, repassarem la reaparició de la tieta Consol, que ens deixa moltes "perles" i promet tornar per més.

I quina millor manera de començar el cap de setmana que amb els acudits retro d'un geni de l'humor: en Ramon tornarà a fer de les seves al plató de DIVENDRES. Riurem!

Us hi esperem en directe amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16.40h, a Tv3.

[ El actor Oriol Vila y "The Pelayos" en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer eduard cortés enric majó la riera oriol vila pere mas piti español ramon 
Viernes, 4 de mayo de 2012 • 00:00h.

Fermí ReixachTorna a ser DIVENDRES, i ha arribat el moment de donar pas una setmana més a la tertúlia de "La Riera". Aquesta tarda el convidat a la tertúlia és el Guillem Almeda, nom del personatge que dóna vida el gran Fermí Reixach. Amb ell tractarem del tema del seu casament sintoista i dels efectes col.laterals que ha generat. També parlarem del Miquel i la seva ètica, de la nova tongada de mentides de la Nora i també, és clar, de la "tieta Consol", que ens té fascinats! I compte, perquè el David Balaguer porta un dels seus estudis que promet revolucionar el concepte que tenim de la família Guitart-Riera...

També rebrem la visita del pagès Pep Riera i del catedràtic en nutrició Abel Marine per saber de primera mà quins aliments de temporada podem trobar aquests dies al mercat.

I abans de començar el cap de setmana, riurem una bona estona amb els acudits de l'humorista Ramon, que aquesta vegada vindrà molt però que molt ben acompanyat...

Us hi esperem en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Fermí Reixach, esta tarde a las 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine david balaguer fermí reixach la riera pep riera ramon 
Viernes, 27 de enero de 2012 • 00:00h.

Miriam TortosaL'actriu Míriam Tortosa (la Jordina en la ficción) torna a la tertúlia de "La Riera" aquest Nadal. Amb ella i els nostres col.laboradors, parlarem d'aquesta relació que manté amb el Joan i que està portant a tots dos personatges al límit... Sabem que la Jordina es desequilibra emocionalment amb molta facilitat, però el Joan no ho està de desequilibrat? Analitzarem aquesta relació. També parlarem del triangle amorós aquesta setmana ha encès alguna cosa més que els fogons de "La Riera": d'una banda la Sònia i la Marta lluitant per l'Ernest i de l'altra, l'Ona i la Marina lluitant pel Lluc. Dues batalles, dos homes, però també dos estils de lluita molt diferents.

A més a més, ho sabrem tot sobre els productes de la terra que en aquesta època de l'any es troben en el seu millor moment. Ho descobrirem amb el doctor Abel Mariné i el pagès Pep Riera, que ens explicaran les propietats d'aliments com el codony, els caquis o les mandarines.

Acabarem la setmana amb el nostre especialista a fer-nos riure: l'humorista Ramon. Aquest cop centrarà els seus acudits en una circumstància especialment adequada de cara al Nadal: els sopars familiars i d'empresa.

Cada dia és DIVENDRES. T'esperem aquesta tarda en directe, sobre les 16:40h. a Tv3.

[ Jordina de "La Riera" vuelve a "Divendres" por Navidad ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine la riera míriam tortosa pep riera ramon 
Viernes, 16 de diciembre de 2011 • 00:00h.

DivendresAcabem la setmana amb la tertúlia de "La Riera", acompanyats dels nostres experts en la sèrie: Enric Majó, David Balaguer, l'àvia Remei, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim un personatge que ha arribat directe des de Mèxic a "La Riera": es tracta de la Judit (l'actriu Laura Conejero). Parlarem de les disputes a la cuina i del control que ha establert la Mercè a Can Riera. També estudiarem els debats interns i les ofertes laborals del Lluís i de la Sònia.

Aquesta tarda començarem la nova secció "Què és temporada?", en què farem un recorregut pels productes del temps que podem incloure a la nostra dieta per continuar fent una vida sana.

I la guinda de la tarda la posarà l'humorista Ramon, amb qui començarem el cap de setmana partint-nos de riure.

El magazín de la temporada es diu DIVENDRES. 16:40h. a Tv3.

[ Hoy en DV: tertúlia de "La Riera" y productos de temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó la riera laura conejero pere mas ramon 
Viernes, 16 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]