Rosa RegàsLa dona està en lluita, segons l'escriptora Rosa Regàs, perquè encara no s'ha aconseguit la igualtat respecte a l'home, i desgraciadament el gènere femení continua rebent les bufetades més fortes que propina la societat. Per no parlar dels maltractaments, o de les dificultats de ser dona en altres països com la Xina, o de totes les dones que cada any són sotmeses per les màfies de la prostitució...

En el programa d'aquesta tarda hem preparat una tertúlia exclusivament de dones, amb la participació de Rosa Regàs, que acaba de publicar el llibre "La desgràcia de ser dona", i les opinions i punts de vista de les col.laboradores del programa Sílvia Soler, Carolina Ferre, Pilarín Bayés, Núria Coll, i Ana Boadas.

També tornarem a parlar del cas Millet, arran de la publicació del llibre del periodista Jordi Panyella "Fèlix Millet, el gran impostor". Al costat de Màrius Carol, Tian Riba i el mateix autor del llibre, ens posarem al dia sobre el procés judicial que s'està duent a terme i en el qual està implicat Fèlix Millet.

I a Cassà de la Selva podreu comprovar que Espartac Peran s'hi troba ja com a casa, al costat de la doctora Folch, que avui ve amb el rànquing dels dotze aliments més sans que podem trobar al mercat. Al costat d'ells, també coneixerem la feina que fa la Fundació Mona, que vetlla per la seguretat i la qualitat de vida dels primats que han sofert experiències traumàtiques.

Segueix-nos cada tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, o quan vulguis a la nostra web.

[ Tertúlia de mujeres con la escritora Rosa Regàs en "Divendres" ]